1661 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
47 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
32 fotografií

Prodej rodinného domu, 110 m²

Březová 368, Suchohrdly
8 900 000 Kč (za nemovitost)

Hledáte klidné bydlení s dobrou dostupností do města Znojma? Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 4+kk v malebné obci Suchohrdly, která je součástí města Znojma.

Dům se nachází v klidné části obce na pozemku o celkové ploše 352m2. Dům má dvě patra, dispozice domu je velmi dobře řešena. V patře prvním vstupujeme do předsíně, ze které se dostáváme do chodby se schodištěm, po jejiž pravé straně se nachází technická místnost se sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou, kotlem a samostatné WC. Z chodby dále vstoupíme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, odkud se vchází na terasu a krásnou zahradu. Z kuchyně je přístupná komora. V patře druhém najdeme ložnici, dva dětské pokoje a koupelnu s WC. Dostatek úložného prostoru zajištuje půdní prostor domu. O dům je velmi dobře pečováno a průběžně se do domu investovalo, jako například nové elektrické podlahové vytápění, klimatizace, příprava na krbovou vložku.

K domu náleží velmi pěkná zahrada s terasou a posezením, kterou před sluncem chrání pergola, samozřejmostí zahrady je krytý bazén, zavlažovací systém, prostorný zděný zahradní domek se spoustou místa pro kutily, uložení zahradní techniky a všeho potřebného.

U tak krásného domu nesmí chybět dostatek parkovacího místa, které zajišťuje vydlážděný nájezd s uzavíratelnou bránou a pergolou pro dvě auta, další parkování je možné přímo před domem, kde se nachází také okrasná předzahrádka.

V dosahu je autobusová zastávka, a veškerá občanská vybavenost. Obec Suchohrdly leží 4km severně od města Znojma a je vyhlášena, jako vinařská oblast. Také krajina okolo této vesnice spadá do turisticky velmi atraktivní oblasti.

Domluvte si prohlídku ještě dnes. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitost. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104845.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
110 m²
Plocha pozemku:
352 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Rohový
Typ domu:
Patrový
Terasa:
ANO
Bazén:
ANO
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N104845
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
8 900 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI