1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
22 fotografií

Prodej komerčního objektu Ubytování, 510 m²

Samopše 37, Samopše
11 990 000 Kč (za nemovitost)
V ceně je provize RK, právní servis.

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji zavedený krásný, rekreační areál, který se nachází u obce Samopše a řeky Sázavy. Ráj pro rybáře a milovníky krásné přírody. Osada na řece Sázavě poskytuje od začátku května do konce září ubytování a zázemí vodákům, turistům i milovníkům přírody a rybaření. Leží u pravého břehu řeky Sázavy, v blízkosti stejnojmenného středočeského města. Okolí skýtá ideální podmínky k výletům pěšky i na kole, pár kilometrů odtud se nachází Kutná Hora s památkami zapsanými v seznamu UNESCO. V areálu obklopeném přírodou stojí 7 dřevěných čtyřlůžkových chatek. Součástí je občerstvení se zastřešeným i otevřeným posezením, hřiště na nohejbal nebo půjčovna loděk. Rekreační objekt s možností trvalého bydlení má kompletní zázemí: kuchyni, obývací pokoj, lůžkové části - pokoje, skladovací prostory, sociální zařízení - WC, sprchy i pro ubytované v chatičkách, kuchyňku s možností přípravy jídla a s posezením.
Zájem o rekreační nemovitosti v přírodě stále roste a stávají se oblíbenou volbou pro dovolenou i trvalé bydlení. Podle statistik se každým rokem zvyšuje počet návštěvníků a turistů, kteří vyhledávají ubytování v kempech. To vede ke zvýšené poptávce po rekreačních objektech a tím i k růstu jejich hodnoty. Investice do prodeje tak mohou být velmi perspektivní a dlouhodobě výnosné. Náš kemp je umístěn v turisticky atraktivní oblasti a poskytuje možnost vlastnit vlastní rekreační místo, které může sloužit pro relaxaci a odpočinek od každodenního života. Je to také investice do nemovitosti, která může nabídnout potenciál pro zisk prostřednictvím pronájmu. Vlastnictví kempu má několik výhod. Jednou z nich je možnost využívat rekreační nemovitost kdykoli, jak chcete. Můžete si užívat přírodu a relaxovat ve svém vlastním prostředí. Další výhodou je potenciál pro finanční zisk a kemp může sloužit jako zdroj přivýdělku.
Náš areál je velmi pečlivě udržován a jedná se o výjimečnou příležitost převzetí funkčního a úspěšného provozu. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat a doporučujeme prohlídku.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105706.

Typ zakázky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Komerční
Užitná plocha:
510 m²
Plocha pozemku:
2 687 m²
Stav objektu:
Dobrý
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N105706
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
11 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací