1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
27 fotografií

Prodej rodinného domu, 220 m²

Mrštíkova 450, Dubí, Kladno
6 290 400 Kč (za nemovitost)
Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání.

Pokud máte větší rodinu, nebo sháníte dvougenerační bydlení, pak je tento dům určen právě vám. Rodinný dům na rohu ulice Mrštíkova, v Kladně-Dubí s 5+kk v přízemí a 3+kk v podkroví + sklep by mohl být to, co hledáte. Rohová poloha domu zajišťuje soukromí a klid. Pro ty, co Kladno neznají pár informací o této lokalitě: Kladno-Dubí prochází rozsáhlou revitalizací, vznikají zde nové developerské projekty, které nabídnou další rozšíření občanské vybavenosti o moderní mateřskou školu, kavárnu, obchod a park s venkovním hřištěm. Příroda s cyklostezkami je zde na dosah, stejně tak nájezd na dálnici do Prahy je vzdálen 10 minut jízdy autem. Pouhé 3 minuty chůze jsou autobusové zastávky MHD, 5 minut chůze do místní MŠ. V okolí je několik večerek nejen s potravinami. Ostatní větší supermarkety jsou cca 5 minut jízdy autem. Tato lokalita je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Dům nabízí velký potenciál pro různé úpravy dle vašich představ. Do domu se vchází prostornou verandou. V přízemí domu je 5 obytných místností, koupelna s vanou, samostatná toaleta a kuchyně navazující na obývací pokoj. Z kuchyně se vchází do sklepa, kde je umístěn bojler a kotel na tuhá paliva, který se aktuálně nepoužívá. Vytápění domu je zajištěno el. kotlem. Z chodby se vstupuje na schodiště, vedoucího do obytného podkroví, které bylo v minulosti využíváno. Jsou tu 3 velké obytné místnosti, kuchyňský kout a koupelna s vanou a toaletou. Jak koupelna, tak kuchyně vyžadují rekonstrukci, je tu ale již přivedena voda, odpad i elektřina. Podkroví má hotové sádrokartóny, podlahy je potřeba dokončit, což vám umožňuje přizpůsobit si interiér dle vlastních potřeb a vkusu. Je zde funkční komín, na který je možno napojit krbová kamna. Další způsob vytápění zde není řešen. Střešní okna zajišťují dostatek denního světla, to činí prostor světlým a příjemným. Do domu je zaveden plyn. Fasáda domu i střecha je zateplena. Okna jsou z větší části plastová s izolačním dvojsklem. Chybí vyměnit okna do zahrady a štítové okno v podkroví. K domu náleží zahrada 59 m2, pro pěstování zeleniny a ovoce, dále venkovní posezení, na které navazuje dílna. Průjezd domu je zastřešen a slouží pro ukládání jízdních kol. Parkování je před domem. PENB chystáme. Další informace k domu si řekneme na prohlídce, na kterou vás srdečně zvu.
Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105940.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
220 m²
Plocha pozemku:
345 m²
Plocha zahrady:
59 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Rohový
Typ domu:
Patrový
Sklep:
12 m²
Garáž:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N105940
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
6 290 400 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI