1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky

Prodej bytu 3+1, 77 m²

Dříteň 126, Dříteň
4 130 000 Kč (za nemovitost)
Cena zahrnuje provizi RK za kompletní služby (provize RK 130.000,- včetně DPH 21%).

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný byt po kompletní rekonstrukci v klidné lokalitě obce Dříteň o celkové výměře 69,9 m². Obec leží 12 km od Hluboké nad Vltavou a 21 km od Českých Budějovic.

Do bytu vstupujeme prostornou předsíní (10,67 m²), odtud se nachází vstup na oddělenou toaletu (1,03 m²) a do koupelny se sprchovým koutem (3,04 m²), v centrální části bytu se nachází moderní vestavná kuchyňská linka (7,64 m²) s odděleným jídelním prostorem (5,70 m²), dále obývacím prostorem (18,76 m²), odkud lze vstoupit do ložnice (15,91 m²) a druhého pokoje (14,07 m²), k bytu náleží balkon (3,06 m²) a sklep (6,65 m²).
Interiér bytu je veden v klidných tónech s moderním vybavením. Byt je po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2022 v tomto rozsahu - kompletně nové rozvody elektřiny, vypínače, zásuvky, LED světla v celém bytě, odstranění staré dlažby, vyrovnání podlah a položení plovoucí vinylové podlahy s kročejovou izolací v celém bytě, kompletně zrenovované zdi a stropy, kompletní přestavba koupelny a WC, nový bojler a přesunutí bojleru z WC na chodbu, odstranění kovových futer a instalování obložek a dveří značky Prüm, velké skleněné posuvné dveře na míru, kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči( myčka, trouba, indukční deska), vestavná skříň na chodbě s prostorem pro sušičku, bezpečnostní protipožární dveře.
Byt je v osobním vlastnictví, společné prostory spravuje společenství vlastníků bytových jednotek. Celkové náklady bytu jsou CZK 7200,- včetně záloh na energie a příspěvku do fondu oprav.
Byt se nachází v bytovém domě z roku 1984, dům je udržovaný, po nutných opravách, výměna oken, kompletní rekonstrukce střechy, odizolované sklepení prostory. V ceně bytu je sklep (6,65 m²), parkování je možné hned u bytového domu.
Byt se prodává částečně vybaven, dle dohody mezi kupujícím a prodávajícím.
Lokalita je velmi atraktivní, bytová jednotka se nachází v klidné obci Dříteň, v blízkosti přírody, v dojezdové vzdálenosti od Hluboké nad Vltavou a Českých Budějovic. Obec Dříteň má základní občanskou vybavenost – MHD, školka a škola, dětské hřiště, obecní úřad.
Těšíme se na prohlídky s Vámi.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105969.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+1
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
77 m²
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
7 m²
Energ. nár. budovy:
D - Méně úsporná
ID zakázky:
N105969
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
4 130 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI