1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
19 fotografií

Prodej rodinného domu, 227 m²

Týnec nad Sázavou 68, Podělusy, Týnec nad Sázavou
12 990 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme Vám ke koupi samoastatný a velice hezký rodinný dům, v Týnci nad Sázavou, v obci Podělusy. Dům stojí na krásném a velice hezky udržovaném pozemku o celkové ploše 1.501m2. Posezení pod pergolou Vám poskytne dostatek soukromí při grilování a nebo odpočinku u bazénu, který má něco do sebe nejen svou velikostí 10x5m a s hloubkou 1,5 metru, ale i tím, že to má svou dávkovací stanici a nemusíte se tak starat o ph vody apod. Je orientován na západní stranu, díky tomu zde můžete trávit čas až do večera. Součástí pozemku je postavená pec a vrtaná studna (40m).

V přízemí domu se nachází 4+1 (4+kk), obývací pokoj s jídelnou, který je propojen s prostorným kuchyňským koutem. Je zde i vstup na balkon, ze kterého se dostanete na zahradu. Samostatné tři pokoje, komora a koupelna s vanou a wc. Dům byl postaven v roce 2006.

V suterénu pak najdete parádní hobby místnost o ploše 28m2, kterou lze využít pro posezení s přáteli nebo jako další jednotku 1+kk. Vzhledem k tomu, že je zde i kuch. linka a wc, lze ji tak snadno upravit. Ze suterénu je pak vchod do prostorné dvougaráže a dvou technických místnosti. 

Celý dům je vytápěn tepelným čerpadlem (voda - vzduch), díky tomu má dům i menší měsíční náklady. V první technické místnosti se tak nachází hlavní jednotka čerpadla a pro jistotu i jako rezerva elektrický kotel, který v současné době není třeba využívat. V druhé technické místnosti je bojler s darlingem, který je využíván jako zásobník vody pro tepelné čerpadlo. Tlaková kanalizace.

Dům je oplocen, elektrické ovládání na vjezdové vrata i do garáže. V domě je postaven bezbariérový výtah, který můžete využít z garáže do přízemí nejen pro nákupy.

Dům má i menší půdní prostor. Na zahradě se nachází i zahradní domek, který je bezvadný pro zahradní nástroje.

Přístupová cesta k domu je štěrková. Najdete zde úplnou oázu klidu, díky tomu že se nachází až skoro na konci ulice s výhledem na okolí. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106043.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
227 m²
Plocha pozemku:
1 501 m²
Plocha zahrady:
1 300 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Bazén:
50 m²
Garáž:
2
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N106043
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
12 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI