1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
9 fotografií

Prodej pozemku Bydlení, 1 177 m²

Všestary, Všestary
Rezervováno

Dovolujeme si Vám nabídnout stavební parcelu pro výstavbu rodinného domu. Rovinatý pozemek je situován v klidné části obce Všestary, v již existující zástavbě rodinných domů, obklopen rozmanitou přírodou s možností rekreačního i sportovního vyžití. Celková plocha je 1177 m2 a jsou zde zavedeny veškeré inženýrské sítě, elektřina, plyn, voda a kanalizace. K pozemku vede dlážděná příjezdová cesta.
Tento pozemek se nachází na okraji obce Stránčice a 700 m od vlakového nádraží. Pro dopravu je možno využit i MHD, zastávka autobusu přímo u pozemku. V obci Stránčice je veškerá občanská vybavenost a vlakové spojení na hlavní nádraží v Praze, cesta do Prahy trvá 35 min. Je zde supermarket Billa, lékař, školka i škola.
Všestary leží v okrese Praha-východ, kraj Středočeský. Rozkládá se asi dvacet šest kilometrů jihovýchodně od centra Prahy a pět kilometrů jihovýchodně od města Říčany. Žije zde 952 obyvatel. Nejvyšším bodem obce je vrch Hůra (490 m n. m. ). Malebný Ladův kraj s lesy, rybníky a cyklostezkami, zámek Berchtold a 3 golfová hřiště - Hotel Zámek Štiřín, Loreta Golf Club Pyšely, Golf OAKS Prague – Nebřenice. Doporučuji a těším se na prohlídce. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106203.

Typ zakázky:
Prodej
Druh pozemku:
Bydlení
Celková plocha:
1 177 m²
Komunikace:
Dlážděná
ID zakázky:
N106203
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.