1672 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
11 fotografií

Prodej rodinného domu, 300 m²

Dr. E. Beneše 756, Choceň
Rezervováno

Jedná se o RD ze třicátých let umístěný na rohu ulic Dr.Eduarda Beneše a Nerudova, 200 m chůze od zámeckého parku v malebném městě Choceň u Pardubic.

Dům je dvoupodlažní s možností půdní vestavby, cihlový, částečně podsklepený s velkým potenciálem vzhledem k situovanosti celkové parcely a konceptu dispozičního řešení domu.

IS: plynový kotel zajištuje vytápění (nyní již vhodný k výměně), elektřina původní, připojeno na kanalizaci a voda městskou. ,,V domě“ je studna sdílená se sousedním domem (kvalitu vody, vydatnost atd. nikdo nezná, je nepoužívaná od okamžiku připojení k městskému řádu).

Stropy částečně betonové a dominantně dřevěné, celkově dům rozhodně vhodný k rekonstrukci včetně rozvodů inženýrských sítí. Poslední větší rekonstrukce proběhly naposledy v okolo roku 1980 a menší úpravy typu výměna oken za plastová ve většině domu v předcházejících letech.

Pozemek rovinatý, zatravněný s ovocnými i okrasnými dřevinami.

K domu náleží technická přízemní stavba a samostatná garáž, pro dnešní podmínky však hůře dostupná (výstavba z cca šedesátých let).

Vzhledem k tomu, že město vyřešilo s konečnou platností povodňové zábrany, není již dávno tento břeh řeky v povodňové zóně.

Vzhledem k tomu, že nemovitost se nachází prakticky v centru města je reálné dosáhnout de facto veškeré občanské vybavenosti do 10 min normální chůze. Město Choceň je součástí turistických stezek a cyklostezek, vedoucích krásnou krajinou. Vzhledem k atraktivitě města zde naleznete další možnosti sportovního a kulturního vyžití. V podstatě se dá říct, že město je místem, kde to žije. Od zámeckého parku, po park Peliny, kde se každoročně konají koncerty a velké kulturní akce. Na vlakovém nádraží, ležícím na trase Praha -Pardubice – Česká Třebová – Olomouc – Brno nebo Zlín, jste do 10 min volné chůze pěkným prostředím.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106204.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Užitná plocha:
300 m²
Plocha pozemku:
734 m²
Plocha zahrady:
227 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Rohový
Typ domu:
Patrový
Sklep:
80 m²
Garáž:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106204
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI