1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky

Prodej bytu 3+kk, 78 m²

Vacínova 859/13, Libeň, Praha
10 000 000 Kč (za nemovitost)
Včetně provize RK, právních a finančních služeb.

Propojení historie a současnosti. To je přesně tento moderní byt v pražské Libni. Nádherný byt 3+kk o výměře 78,3 m², nacházející se v 5. nadzemním podlaží historického domu, který byl kompletně zrekonstruován v roce 2019, nabízí nejen komfortní bydlení, ale i neopakovatelnou atmosféru a jedinečné kouzlo.
Byt je zařízen v elegantním moderním stylu, který podtrhuje jeho jedinečný charakter. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je srdcem bytu. Kuchyňská linka je vybavena nejnovějšími spotřebiči a poskytuje dostatek úložného prostoru a pracovní plochy. Otevřený prostor je navržen s důrazem na pohodlí a eleganci, aby se stal místem, kde budete rádi trávit čas s rodinou a přáteli.
Ložnice a dětský pokoj jsou orientovány na jihozápadní stranu do klidného vnitrobloku, což zaručuje nerušený spánek a odpočinek. Všechny místnosti jsou prostorné a světlé, díky velkým oknům, které propouštějí dostatek přirozeného světla.
Dvě praktické komory přímo v bytě nabízejí dostatek úložného prostoru, zatímco dvě toalety zajišťují maximální komfort pro vás i vaše hosty. V jedné z komor příprava na pračku.
Pohodlné a úsporné vytápění a ohřev vody zajištěn kondenzačním plynovým kotlem Immergas.
Historický dům s výtahem, který prošel kompletní renovací, vás okouzlí svým šarmem a současně poskytne veškeré moderní vybavení. Umístění v ulici Vacínova, v těsné blízkosti stanice metra a zastávky MHD Palmovka, zajišťuje vynikající dopravní dostupnost, která vám usnadní každodenní život. Okolí nabízí široké spektrum služeb, obchodů, restaurací a kulturních zařízení, které obohatí váš život.
Byt je v osobním vlastnictví a v případě zájmu lze financovat úvěrem přes naše hypoteční centrum. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře!
Nepromarněte tuto šanci a zavolejte si pro další informace a domluvení termínu prohlídky. Rád vás provedu a přesvědčím o výjimečnosti této nemovitosti osobně, v pražské Libni. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106205.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
78 m²
Umístění v objektu:
5. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106205
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
10 000 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI