1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
26 fotografií

Prodej bytu 3+kk, 116 m²

Kaštanová, Mladá, Milovice
6 490 000 Kč (za nemovitost)
cena včetně odměny RK a právního servisu!

Exkluzivně nabízíme k prodeji velmi pěkný, velkoryse řešený byt s předzahrádkou o dispozici 3+kk a obytné ploše 110 m², který je situován v přízemí cihlového domu, v klidném centru obce Milovice, v ulici Kaštanová.

Bytová jednotka je jedinečná svou dispozicí, která nabízí velké obytné pokoje s velkými okny, prostorné chodby, komoru a prádelnu. Příslušenství bytu dále tvoří vlastní předzahrádka o výměře 80 m² a dvě sklepní kóje.

Kompletně revitalizovaný dům je jedinečný tím, že je umístěn v klidné zelené centrální části Milovic, v těsné docházkové vzdálenosti všech obchodů, školek, škol a vlakového nádraží s přímým pravidelným spojem na „Masaryčku“ do Prahy.

Dominantou bytu je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na předzahrádku. Jeho výměra je velkorysých 40 m² – je zde dostatek prostoru pro odpočinkovou, jídelní a kuchyňskou část. Hned za pokojem je prádelna, jejíž využití lze snadno změnit dle potřeb.

Další dva pokoje vynikají svou velikostí a světlostí. Koupelna s vanou, toaleta zvlášť. Zázemí bytu dále tvoří předsíň, komora a chodba. Orientační plánek je součástí fotodokumentace.

Zahrádka, která má rozlohu 80 m², poskytuje další prostor pro sezónní radovánky, posezení s přáteli, zahradničení apod. Ze zahrádky je branka na chodník, který vede k parkovacím stáním a dále do města.

Umístění domu je jednou z nejlepších lokací v Milovicích. Díky vnitroblokům s předzahrádkami zaručuje maximální soukromí, zeleň, klid i bezpečí.

Budova byla před 15 lety kompletně revitalizována a lze ji považovat za novostavbu. Vytápění a ohřev vody zajištěn vlastním kotlem. Ráda Vám sdělím informace o nákladech a hospodaření SVJ.

Milovice se nacházejí v okrese Nymburk, pouze 35 km od Prahy. Město nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, mateřských škol, lékařských zařízení, obchodů a sportovních center. Pro rodiny s dětmi je zde široká nabídka volnočasových aktivit, včetně sportovních klubů a dětských hřišť.

Milovice nabízejí také okolní krásné přírodní scenérie, lesy a parky, což poskytuje skvělé možnosti pro relaxaci a venkovní aktivity. Pro milovníky přírody je zde řada turistických tras a cyklostezek.
Přijďte se přesvědčit sami a objevte kouzlo života v Milovicích!

V případě zájmu lze nemovitost financovat hypotečním úvěrem přes naše hypoteční centrum. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře!

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106209.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
116 m²
Plocha zahrady:
80 m²
Umístění v objektu:
1. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
6 m²
Plocha zahrady:
80 m²
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N106209
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
6 490 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI