1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej rodinného domu, 130 m²

Chrašice, Chrast
9 990 000 Kč (za nemovitost)

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům 4+kk se zahradou v obci Chrast u Chrudimi. Jedná se o moderní designový dům typu bungalov na pozemku o celkové výměře 1147 m2.

RD sestává ze vstupní chodby, kde se nachází pracovna, WC, dále pak technická místnost, koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou, samostatná šatna a dva samostatné pokoje. Obytná kuchyň s jídelnou, obývací pokoj s francouzskými okny se vstupem do prostorné zahrady, ze kterého je vstup do dalšího pokoje. 

Dům je vytápěn elektrickým kotlem s podlahovým vytápěním. V obývacím pokoji jsou instalována krbová kamna. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Odpad je sveden do vyvážecí jímky, v celém domě jsou nové dřevěné podlahy z masivu a dlažba.

Osvětlení domu jsou tvořeny různými typy podhledů, který dodávají domu moderní punc. Celý dům je oplocený. Chodníky jsou z betonové dlažby. Přístup k domu je po asfaltové komunikaci.

Příslušenstvím je samostatní stavba na zahradě, která je využívaná jako sklad, dílna, bazén a samostatná dřevěná pergola, půdní prostor je připraven pro půdní vestavbu.

PENB udává hodnotu C - úsporná.

Tento dům se zahradou se nachází v klidné a okouzlující okrajové části obce Chrast ve slepé ulici. Okolní zástavbu tvoří pár domů. Vzdálenost do centra části obce je přibližně 500 m, nájezd na dálnici Praha – HK, 15km. Chrudim 14 km, Pardubice 23 km.

Uvedená nemovitost je vhodná pro trvalé a klidné bydlení. Vřele doporučuji zájemcům, kteří hledají klid, samotu, a dobrou dostupnost do okolních měst. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106266.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
130 m²
Plocha pozemku:
1 147 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Přízemní
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N106266
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
9 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI