1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
14 fotografií

Prodej pozemku Komerční, 853 m²

Kovářova 73/1, Stodůlky, Praha
18 900 000 Kč (za nemovitost)

Exkluzivně vám představuji nabídku prodeje pozemků v Praze Stodůlkách, z možností výstavby polyfunkční stavby, nebo monofunkčních staveb pro bydlení, administrativu, kulturu, veřejné vybavení, sport a služby. Momentálně je vydané stavební povolení ze den 24. 1. 2014 pro přístavbu a nástavbu rodinného domu se změnou užívání na hotel s restaurací a wellness pro ubytované hosty. Stavba byla zahájena a lhůta na dokončení je do 31. 10. 2024. Změna stavby před dokončením není možná a pro výstavbu bytového domu je potřeba vypracovat nový projekt na výstavbu domu dle parametrů, nastavených územním plánem. K dispozici je územně plánovací informace. Pozemek je ideální pro výstavbu bytového domu s příslušenstvím.
Pozemky jsou přístupné z klidné neprůjezdné ulice a přímo sousedí s nezastavitelným územím, kde se nachází zeleň parkové úpravy.
Autobusová zastávka MHD je v docházkové vzdálenosti asi dvě minuty, se skvělým spojením po metropoli. Metro B Luka je v docházkové vzdálenosti do 10-ti minut, stejně tak obchodní centrum Luka, s řadou obchodů a služeb. V okolí skvělá občanská vybavenost, mateřské i základní školy, restaurace, kavárny, městské parky a nechybí celá řada možností trávení volného času. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106272.

Typ zakázky:
Prodej
Druh pozemku:
Komerční
Celková plocha:
853 m²
Komunikace:
Asfaltová
ID zakázky:
N106272
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
18 900 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací