1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
15 fotografií

Prodej rodinného domu, 215 m²

Stošíkovice na Louce 142, Stošíkovice na Louce
10 490 000 Kč (za nemovitost)
Cena za nemovitost je uvedena vč. provize RK. Financování zajistíme.

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi nadstandardně řešenou novostavbu nízkoenergetického rodinného domu 5+kk s okrasnou zahradou a terasou v klidné části obce Stošíkovice na Louce v nové zástavbě rodinných domů. Jedná se o samostatně stojící, moderně provedený dům typu bungalov. Kolaudace domu se uskutečnila v roce 2019. Dům je dispozičně velmi promyšleně řešený a nabízí atraktivní bydlení splňující nejmodernější současné trendy. Disponuje veškerými atributy luxusního bydlení a jsou zde použity nadstandardní materiály.

K dispozici je zádveří (7 m2), prostorná chodba (11,30 m2) s přímým vstupem do všech místností, obývací pokoj (27,60 m2) s kuchyňským koutem (10,40 m2) a jídelnou, spíž (2,50 m2), ložnice (13 m2), tři pokoje (11,90 m2, 11,60 m2, 12,40 m2), stylově řešená koupelna (9,40 m2) s vanou, sprchovým koutem a WC, šatna (3,20 m2), samostatné WC (2 m2), technická místnost (3,20 m2). Kuchyňská linka v moderním designu, vyrobena na míru od značky Karásek, je navržena tak, aby splňovala vysoké požadavky uživatele. Kuchyně je plně vybavená včetně vestavěných spotřebičů – indukční deska, pečící trouba, zabudovaná americká lednicí s výrobou ledu a tříště, myčka, designová digestoř, mikrovlnná trouba. Otevřený prostor obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní dodává domu vzdušnost a pocit pohodlí. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu. Každá místnost je opatřená ventilátorem s osvětlením, v obývacím pokoji je navíc umístěna klimatizační jednotka.

Dispozice domu dále nabízí samostatné ložnice s výstupem francouzskými okny opatřenými venkovními elektrickými žaluziemi na prostornou terasu, která je částečně zastřešená a vybízí k letnímu odpočinku, relaxaci a užívání si výhledu na zahradu.
Celková plocha pozemku je 916 m2, je oplocen betonovým plotem s pojezdovou bránou na dálkový ovladač. Na zahradě jsou okrasné stromy a keře, plodící keře, designové osvětlení, zahradní domek. Parkování pro několik aut je možné na vlastním pozemku. Před domem je dále možnost parkování i pro více aut.

Dům je napojen na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno el. podlahovým topením a kachlovými kamny značky Želetava, vyrobenými na zakázku, umístěnými v obývacím pokoji. Voda je jak z veřejného vodovodu, tak i z kopané studny s přívodem do domu. K zalévání zahrady jsou v zemi dvě nádrže na dešťovou vodu.
Součástí prodeje je kuchyně plně vybavená včetně vestavěných spotřebičů. V případě zájmu je možnost odkoupení i veškerého vybavení v domě vč. nábytku - cena dohodou.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G.
Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře! Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106418.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
215 m²
Plocha pozemku:
916 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Přízemní
Terasa:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106418
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
10 490 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI