1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
37 fotografií

Prodej rodinného domu

Hamry 193, Hluboká nad Vltavou
8 690 000 Kč (za nemovitost)
Cena je uvedena včetně provize RK. Poplatek RK činí 190.000 Kč vč. DPH 21%.

RD (3KK a 2+1, 145 m²), terasa, zahrada, garáž, dílny, Hluboká nad Vltavou

Ve výhradní spolupráci nabízíme k prodeji dva rodinné domy se zahradou, dílnou i garáží v Hluboké nad Vltavou lokalita Hamry pod jedním číslem popisným.

První dům o užitné ploše 81 m² s dispozicí 3KK je po rekonstrukci, pojďme se na něj podívat. Vcházíme menší předsíní (5,3 m²) do chodby (4,4 m²), odtud je vstup na samostatnou toaletu (1,3 m²), do spíže (1,5 m²) a do prvního pokoje (13,3 m²), dále se dostáváme do hlavního prostoru a to kuchyně s jídelnou a obývacím prostorem (31,4 m²) odkud je vstup na terasu a výhled na zahradu. Z obývací části je dále vstup do koupelny (2,8 m²) a do ložnice se šatnou (19,5 m²). Kuchyně a obývací prostor je řešen v jemném venkovském stylu, důraz byl dán na dřevěný nábytek a doplňky, který navozuje příjemnou teplou a útulnou atmosféru domova.
Terasa se zahradou se nacházejí na východní straně.
Druhý dům je po částečné rekonstrukci a nabízí rozlohu 64,1 m² a dispozici 2+1. Tento dům má potenciál jako ubytování na pronájem či jako ubytování pro rodiče, děti. Vstupujeme chodbou (4,3 m²) kde je prostor pro šatnu (1,1 m²), dále vstup do koupelny s toaletou (7,2 m²). Dále se dostáváme do ložnice s šatnou (17,4 m²). Kuchyně je zde samostatná s jídelním prostorem (12,5 m²) s průchodem do obývacího pokoje (19,9 m²).

Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro zahradničení, hry dětí, odpočinek v pěkné pergole u jezírka. Své zázemí zde najde i člověk s tvořivým duchem, protože pozemek nabízí i samostatné dílny a garáž.

Vytápění je zajištěno elektrokotlem a krbovými kamny. Náklady na každý dům jsou 8.000,-/měsíčně. Odpad je napojen na septik s přepadem do veřejné kanalizace.

Dům se nachází v klidné lokalitě Hamry v obci Hluboká nad Vltavou, kde naleznete klid a soukromí pro Vaše vysněné bydlení. Hluboká nad Vltavou nabízí veškerou občanskou vybavenost – základní škola, mateřská školka, soukromá mateřská školka, obchodní centrum, pošta, lékařské středisko, MHD, restaurace, kavárny. Hluboká nad Vltavou je velmi atraktivní lokalita i pro sportovní vyžití – adrenalin park, golfové hřiště, tenisové centrum, fotbalové hřiště, cyklostezka propojující směr České Budějovice nebo směr Purkarec. V okolí Hluboké nad Vltavou lze podnikat i krátké turistické výlety – zámek Hluboká, stezka kolem řeky Vltavy, pěší trasa kolem Munického rybníku do ZOO Hluboká nebo na Lovecký zámeček Ohrada. Dále Hluboká nad Vltavou nabízí bohatý kulturní program po celý rok – divadla, kino, adventní program, hudební festival, hudební léto.
Hluboká nad Vltavou se nachází 15 min od krajského města České Budějovice.

Rádi pomůžeme s otázkou financování. Těšíme se na prohlídky s Vámi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106448.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Dobrý
Plocha pozemku:
822 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Přízemní
Terasa:
ANO
Garáž:
ANO
Energ. nár. budovy:
D - Méně úsporná
ID zakázky:
N106448
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
8 690 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI