1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej bytu 4+kk, 123 m²

Vinohradská 32/91, Vinohrady, Praha
Cena na vyžádání

Představujeme vám nádherný byt 4+kk o velikosti 122,94 m² v atraktivní lokalitě Královských Vinohrad, Praha 2.

Nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi prostorného a elegantního bytu 4+kk s podlahovou plochou 122,94 m², který se nachází v 5. nadzemním podlaží velmi udržovaného historického domu přímo na Vinohradské ulici, naproti nádherným Sadům Svatopluka Čecha.
Byt je v družstevním vlastnictví.
Velmi nízké měsíční náklady spojené s užíváním bytu = 2.170,- Kč plus energie.

Byt je tvořen prostornou vstupní halou s vestavěnými skříněmi, rozlehlým a světlým obývacím pokojem s kuchyňským koutem, jídelnou a funkčním stylovým krbem. Dále pak Ložnicí a dalšími dvěma útulnými pokoji.
Vytápění bytu je zajištěno plynovým kotlem.

Tento byt je ve vynikajícím stavu, takže nebudete muset investovat do žádné nákladnější rekonstrukce. Interiér bytu je pečlivě udržovaný a vybavený kvalitními materiály, což zaručuje vysokou úroveň pohodlí a estetického zážitku. Byt má nesmírně přátelskou a romantickou atmosféru, kterou umocňuje krb v obývacím pokoji, ideální pro příjemné večery s rodinou nebo přáteli.

Dispozice bytu 4+kk zahrnuje (dispoziční plánek ve fotogalerii):

Prostorný a světlý obývací pokoj se stylovým krbem, který je propojen s moderní kuchyní vybavenou vestavěnými spotřebiči a jídelním koutem.

Dále klidně orientovaná ložnice a další dva útulné pokoje, které poskytují dostatek prostoru a soukromí pro všechny členy rodiny.

Elegantní koupelna s vanou a samostatné WC.

Příjemnou vstupní halu s dostatkem úložných prostor.

Celková užitná plocha bytu činí 122,94 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení i případné hosty. Byt je orientován tak, aby nabízel dostatek světla a krásné výhledy do okolí.

Lokalita Královské Vinohrady je známá svou prestiží, bohatou historií a bohatým kulturním životem. Byt se nachází v jedné z nejžádanějších částí Prahy, kde se snoubí kouzlo staré Prahy s moderními vymoženostmi a výbornou občanskou vybaveností. Okolí bytu nabízí nejen krásné parky, kavárny a restaurace, ale také snadnou dostupnost veřejné dopravy, škol, obchodů a dalších služeb. Stanice metra Jiřího u Poděbrad je vzdálena jen pár kroků od domu.

Pokud hledáte luxusní bydlení v srdci Prahy s atmosférou staré Prahy a moderním komfortem, tento byt je pro vás ideální volbou. Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku tohoto výjimečného bytu. Těšíme se na vás! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106452.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
4+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
123 m²
Umístění v objektu:
5. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Družstevní
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106452
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI