1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
25 fotografií

Prodej bytu 2+kk, 60 m²

Steinerova 974/20, Háje, Praha
Rezervováno

REZERVOVÁNO! Nabízíme vám k prodeji nádherný byt 2+kk s celkovou užitnou plochou 60 m², který se nachází v prestižní a oblíbené lokalitě Praha Háje. Tento světlý a prostorný byt je situován v 5. patře moderního bytového domu, postaveného v roce 2011. Dům je ve vynikajícím technickém stavu a pyšní se energetickou třídou C, což zajišťuje úsporu nákladů na energie.

Byt disponuje prostornou lodžií o velikosti 7 m², ideální pro posezení a relaxaci s výhledem na okolí. K bytu také náleží sklepní kóje o ploše 2 m², poskytující dostatek úložného prostoru, a komfortní garážové stání v suterénu domu, které zajistí bezpečné parkování vašeho vozidla. Jižní orientace bytu zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den, což přispívá k příjemné atmosféře bydlení.

Klíčové vlastnosti bytu
- Vnitřní užitná plocha: 60 m²
- Lodžie: 7 m²
- Sklepní kóje: 2 m²
- Garážové stání v suterénu domu
- Orientace: jih
- PENB C - nízké náklady na bydlení


Lokalita Praha Háje je vyhledávaná pro svou vynikající občanskou vybavenost a snadnou dostupnost do centra města. Jen pár kroků od domu se nachází stanice metra, která zajišťuje rychlé a pohodlné spojení do všech částí Prahy. V blízkosti bytu najdete veškeré potřebné služby, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace a sportovní zařízení. Milovníci přírody ocení blízkost přírodních parků a zeleně, například Milíčovského lesa, který je ideální pro relaxaci, procházky nebo sportovní aktivity.

Tento byt představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají moderní, pohodlné a kvalitní bydlení v klidné, přesto dobře dostupné části Prahy. Díky svému umístění a vybavení je vhodný pro rodiny, páry i jednotlivce, kteří ocení klidné prostředí a zároveň veškeré výhody městského života.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či domluvení prohlídky. Tento byt může být brzy vaším novým domovem, který splní veškerá vaše očekávání a přání.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106498.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
60 m²
Umístění v objektu:
5. podlaží
Druh objektu:
Skeletová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
2 m²
Garáž:
ANO
Lodžie:
7 m²
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N106498
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI