1682 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
28 fotografií

Prodej rodinného domu, 70 m²

Stružinec 99, Stružinec
4 135 950 Kč (za nemovitost)

Hledáte místo, kde se sny o klidném rodinném životě stávají skutečností? Představujeme vám malý rodinný dům v malebné obci Stružinec, který je obklopen velkým pozemkem, jenž nabízí nekonečné možnosti pro relaxaci a odpočinek.

Tento útulný dům je ideálním útočištěm pro ty, kteří touží po harmonii s přírodou. Představte si rána, kdy se probouzíte za zpěvu ptáků a šumění dvou potoků, které protékají vaším vlastním pozemkem. Tyto potoky nejsou jen okrasou, ale také skvělou příležitostí pro chov ryb, což může být nejen zábavou, ale i zdrojem čerstvých úlovků pro vaši kuchyni.

Pozemek je dostatečně rozlehlý, aby poskytl prostor pro zahradničení, dětské hry nebo třeba stavbu altánku, kde můžete trávit letní večery s rodinou a přáteli. Klidná lokalita Stružince zaručuje, že zde naleznete opravdový odpočinek od ruchu města, a přesto budete mít vše potřebné na dosah ruky.

Dům samotný je malý, ale velmi útulný, ideální pro rodinu, která hledá teplo domova a místo, kde může společně tvořit nové vzpomínky. Jedná se také o ideální alternativu rekreačního bydlení. Kdo by nechtěl takovou chalupu, kde si rodina může odpočinout od shonu města a relaxovat ve stínu vzrostlých stromů?

Pokud hledáte místo, kde se můžete nadechnout čerstvého vzduchu, kde příroda je vaším nejbližším sousedem a kde každý den přináší nové dobrodružství, pak je tento dům v Stružinci přesně tím, co hledáte. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a nechte se okouzlit tímto kouzelným místem, které může být vaším novým domovem.

Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106641.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
70 m²
Plocha pozemku:
1 521 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Přízemní
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106641
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
4 135 950 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI