1669 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
17 fotografií

Prodej bytu 2+1, 53 m²

Heydukova 538/14, České Budějovice 7, České Budějovice
Rezervováno

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem krásného bytu 2+1 o rozloze 53 m², nacházejícího se ve 4. patře (bez výtahu) klasického zděného domu na adrese Heydukova 14 v Českých Budějovicích.Tato nemovitost je ideální volbou pro mladé páry, malé rodiny nebo investory hledající kvalitní bydlení v klidné a zároveň skvěle dostupné lokalitě.V docházkové vzdálenosti naleznete školy, školky, obchody, restaurace a zdravotnická zařízení. Dopravní dostupnost je skvělá – zastávky MHD jsou jen několik minut chůze od domu.

Bytová jednotka se skládá ze dvou prostorných pokojů, kuchyně, koupelny a samostatného WC. Okouzlí Vás nejen svou dispozicí, ale také praktickými detaily, jako jsou vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru a zároveň šetří místo. Díky dobře promyšlenému rozmístění nábytku se budete v bytě cítit velmi pohodlně.
Byt je ve výborném stavu a naleznete zde i moderní kuchyňskou linku.
K bytu náleží sklep, ideální pro uskladnění sezónních věcí nebo sportovního vybavení. Dům je vybaven i dalšími společnými prostory, které můžete plně využívat. K dispozici je např. kolárna a sušárna.
Velkým benefitem nemovitosti je prostorná a udržovaná společná zahrada. Tady si můžete vychutnat chvíle klidu a pohody, odpočívat nebo pořádat rodinné grilování.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes! Tento byt je příležitost, kterou byste si neměli nechat ujít. Těšíme se, že Vám jej budeme moci osobně představit.
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106667.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
2+1
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
53 m²
Umístění v objektu:
4. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
ANO
Sklep:
ANO
Energ. nár. budovy:
D - Méně úsporná
ID zakázky:
N106667
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI