1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
32 fotografií

Prodej bytu 3+kk, 55 m²

Vrbenského 1495/40, Holešovice, Praha
Rezervováno

Exkluzivně nabízíme k prodeji slunný a nový byt o dispozici 3+kk a ploše 55 m², který se nachází v 8. nadzemním podlaží kompletně zrekonstruovaného cihlového domu na ulici Vrbenského, jen pár kroků od Ortenova náměstí v Praze 7, Holešovicích.

K bytu náleží sklep situovaný v suterénu domu. K dispozici je také prostorný zelený vnitroblok, ideální pro relaxaci.

Lokalita:

Dům se nachází v dynamicky se rozvíjející části pražských Holešovic, v blízkosti několika parků a sportovišť. Okolí nabízí kompletní občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost.

Byt:

Praktická dispozice, moderní design a vysoká kvalita jsou hlavními atributy tohoto bytu. Bytová jednotka zahrnuje tři obytné pokoje, koupelnu s moderním sprchovým koutem, samostatnou toaletu a komoru (s přípravou na pračku a sušičku). Obývací pokoj disponuje kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči.

Díky umístění v posledním patře, jižní orientaci a novým plastovým oknům s izolačním dvojsklem má byt dostatek denního světla a krásný výhled do vnitrobloku. Všechna okna jsou vybavena venkovními roletami na elektrické ovládání.

Dům:

Dům prošel kompletní revitalizací, která zahrnuje střechu, fasádu, výtah, stoupačky, vstupní dveře, vnitřní chodby, rozvody elektřiny, zvonky a domovní telefony. K užívání je prostorný a udržovaný zelený vnitroblok, kam lze vjet autem pro vyložení většího nákladu.

Nízké náklady:

Byt se vyznačuje nízkými provozními náklady, vytápění a ohřev vody jsou ústřední. Je vhodný k okamžitému nastěhování nebo jako investice. Ráda s Vámi proberu možné výnosy z pronájmu a pomohu s jeho zajištěním. Na vyžádání zašlu informace o hospodaření, rozpis záloh a služeb.

Okolí:

Holešovice jsou jednou z nejrychleji se rozvíjejících částí Prahy s množstvím galerií, kaváren, restaurací a kulturních center. Ulice Vrbenského nabízí pohodlné bydlení s veškerými službami v docházkové vzdálenosti (školy, školky, supermarkety, lékárny, banky, fitness centra, pošta apod.).

Dopravní dostupnost:

Blízká stanice metra Nádraží Holešovice (linka C) a četné tramvajové i autobusové linky zajišťují rychlé spojení do centra i dalších částí Prahy. Řidiči ocení dobrou dostupnost na hlavní tahy včetně pražské magistrály.

Volný čas:

Okolí Ortenova náměstí nabízí bohaté možnosti pro trávení volného času – od parku U Vody, rozlehlé Stromovky, malebných Letenských sadů až po relaxační procházky podél Vltavy či návštěvy moderních sportovních center.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte mě ještě dnes pro více informací o bytě, lokalitě a osobní prohlídku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106722.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
55 m²
Umístění v objektu:
8. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
ANO
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N106722
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI