1681 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej bytu 3+kk, 75 m²

Na Výsluní, Neratovice
Rezervováno

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízím k prodeji světlý, prostorný byt 3+kk s velkou komorou a sklepem po kompletní rekonstrukci (2019) o celkové výměře 75 m2 (74 m2 + sklep 1 m2 ) v hezké lokalitě v Neratovicích. Byt se nachází v 8. NP zatepleného panelového domu a je velmi dobře řešen, všechny místnosti jsou neprůchozí.

Praktická dispozice bytu nabízí velkou předsíň (7,4 m2), na kterou navazuje komora (3,2 m2), kde uložíte sezónní věci i kolo, dále prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (34 m2), který je vybaven novou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (sklo-keramická varná deska, elektrická trouba, lednice, mikrovlnná trouba, příprava na myčku). Ložnice (12 m2) i dětský pokoj (11,4 m2) mají samostatné vstupy z předsíně. Koupelna (3,4 m2) disponuje sprchovým koutem, možnost připojení pračky. Toaleta (2 m2) je samostatná s malým umyvadlem. Velkou devizou bytu je praktická dispozice navržená architektem a orientace bytu. Obývací pokoj má orientaci do klidné ulice, ložnice a dětský pokoj do zeleně přilehlého parčíku. K bytu náleží sklep (1 m2).

Byt je po celkové rekonstrukci včetně nových příček z Ytongu - nové veškeré rozvody (elektřina, voda, odpady), plastová okna, nová zděná koupelna, plovoucí podlaha v ložnicích, v obývacím pokoji i předsíni, keramická dlažba je položena v koupelně a WC, nové interiérové dveře s dekorem dřeva a průhledy.

Dům je ve výborném stavu, zateplený, s novými vstupy, čistý a velmi dobře udržovaný. Okolí bytu nabízí ideální bezpečné prostředí pro rodiny s dětmi. Dům je zasazen v zeleni, obklopen dvěma parky. V nejbližším okolí se nacházejí 3 mateřské školy a 2 základní školy, poliklinika Neratovice, lékárna, supermarket Tesco a Billa. V blízkosti domu se nachází dětské hřiště s pískovištěm a prolézačkami, nedaleko najdete i dětské dopravní hříště. Bezproblémové parkování před domem.

Neratovice nabízejí plnou občanskou vybavenost, najdete zde polikliniku, nemocnici s porodnicí, supermarkety (Lidl, Tesco, Albert, Penny, Billa), několik MŠ, tři ZŠ, Dům dětí a mládeže, úřady, poštu, sportoviště, plavecký bazén, nově zrekonstruované letní koupaliště, zimní stadion, společenský dům s kinem a divadlem, knihovnu a několik restaurací i kaváren. Výborné dopravní spojení zajišťuje vlakové nádraží a bus 348 do Prahy – Ládví, bus 351 do Prahy – Letňany, bus 473 do Kralup n/V a bus 471 na Mělník a do Brandýsa n/L. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106751.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Užitná plocha:
75 m²
Umístění v objektu:
8. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Družstevní
Sklep:
1 m²
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106751
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI