1669 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
23 fotografií

Prodej bytu 3+kk, 88 m²

Vlachova 1514/2, Stodůlky, Praha
Rezervováno

V exkluzivním zastoupení Vám nabízím prodej bytu o celkové velikosti 87,6 m2 v osobním vlastnictví, 3+kk obytná plocha 76,9 m2 + lodžie 6,7 m2 včetně dvou sklepních prostorů (2m2) a (2m2), jeden na patře u bytu druhý dole v suterénu, Praha 13 – Stodůlky, ul. Vlachova. Velmi světlá bytová jednotka se nachází v prvním patře z osmi panelového domu. V bytě jsou nová plastová okna, nová zděná koupelna (2,8 m2), samostatné WC (1,1 m2), prostorná předsíň (13,7m2), ložnice (14,1 m2), dětský pokoj (12,8 m2), obývací pokoj se vstupem na lodžii (20,8m2), kuchyň (11,5m2). Na podlahách bytu je plovoucí podlaha a dlažba. Dům je obklopen parky, a proto je zde dostatek klidu. Parkovat je možné před domem, nebo na nedalekém hlídaném parkovišti.
Městská část Stodůlky je dlouhodobě jednou z nejvyhledávanějších lokalit pro bydlení v Praze. Je to dáno polohou v klidné oblasti s veškerou občanskou vybaveností a skvělou dostupností jak do centra města, tak i vzhledem k nedalekým dálničním přivaděčům a okruhu kamkoli dále. Stanice metra trasy B Stodůlky je vzdálena 2 minuty pěší chůzí. Nedaleký centrální park lze využít k relaxaci a sportovnímu i kulturnímu vyžití. Najdeme zde několik hřišť, ať již ta dětská, sportovní nebo i hřiště například na minigolf a několik restaurací a občerstvení. Dále je zde spousta cyklostezek vedoucích například do nedalekého Prokopského údolí.

Velmi vhodný byt pro rodinu s dětmi. Ve spolupráci s profesionály v oblasti financí pro Vás rádi zajistíme optimální financování. Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106773.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
88 m²
Umístění v objektu:
1. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Osobní
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106773
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI