1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
27 fotografií

Prodej pozemku Bydlení, 1 412 m²

Bratrušov, Bratrušov
1 990 000 Kč (za nemovitost)

Hledáte to správné místo pro výstavbu rodinného domu? V tom případě by vás mohly zaujmout nově vzniklé parcely v horní části obce Bratrušov. K dispozici jsou celkem 2 velké pozemky o výměrách 1412 m2 a 1406 m2.

Pozemky se nachází na klidném místě mimo hlavní komunikaci, po pravé straně potoka, protékajícího obcí. Pozemky jsou mírně svažité, slunné a součástí prodeje k jednotlivým parcelám bude také podíl na příjezdové cestě. V územním plánu je lokalita určena k výstavbě smíšené venkovské.

V tuto chvíli je na pozemek přivedena elektřina a je povolen vodovod, jehož realizaci má na starost obec. Vzhledem k umístění pozemků nelze technicky připojit k veřejné kanalizaci, z toho důvodu počítejte s tím, že odpady bude nutné řešit po vlastní ose, tzn. vlastní čističkou odpadních vod.

Doporučujeme osobní prohlídku, místo je perfektní. Těšit se můžete na klidnou lokalitu obklopenou přírodou, zástavba je vesnického charatkteru. V obci najdete také základní občanskou vybavenost a do sousedního Šumperka je to pár kilometrů, třeba také po nově vybudované cyklostezce spojující obě obce.

Pro více informací neváhejte a zavolejte, případně vyplňte kontaktní formulář a my se vám obratem ozveme. Pomůžeme vám také výhodně zafinancovat jak nákup parcely, tak i případné budoucí výstavby. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106880.

Typ zakázky:
Prodej
Druh pozemku:
Bydlení
Celková plocha:
1 412 m²
ID zakázky:
N106880
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
1 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací