1680 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej rodinného domu, 135 m²

Velké Hamry 381, Velké Hamry
4 772 250 Kč (za nemovitost)

V srdci malebné obce Velké Hamry, na jihovýchodním okraji kouzelných Jizerských hor, se nachází rodinný dům, který čeká na své nové majitele. Tento dům, obklopený přírodou a klidem, nabízí ideální útočiště pro ty, kteří touží po harmonii a pohodě.

Při vstupu do domu vás přivítá prostorná předsíň, která vás zavede do moderní kuchyně. Ta je připravena na kulinářské dobrodružství a rodinné večeře. Z kuchyně se otevírá vstup do velkorysého obývacího pokoje. Zde si můžete vychutnat teplo z krbových kamen, zatímco se díváte na západ slunce nad horami. Z pokoje je výhled na zahradu, kde můžete pěstovat květiny, zeleninu a nebo jen relaxovat a pít kávu pod novým, zastřešeným sezením.

Dům nabízí další 3 obytné místnosti, z nichž každá je oázou klidu a soukromí. V horním patře se nachází vkusně a moderně zrekonstruovaná koupelna, která poskytuje veškerý komfort a luxus. V přízemí je koupelna původní, avšak zachovalá, která si uchovává svoje kouzlo a funkčnost.

Zahrada je navržena tak, aby byla praktická a pohodlná. Vzhledem k tomu, že velká část je vydlážděná, nezabere tolik času její údržba a v dnešní uspěchané době to mnoha lidem může přijít vhod.

Tento prostor je ideální pro rodinné grilování, odpolední kávu na čerstvém vzduchu nebo tiché chvíle s knihou.

Pro majitele psů je zde připravený kotec, který se může stát bezpečným a útulným domovem pro vašeho čtyřnohého přítele. Nyní je využíván pro chov slepic.

Velké Hamry jsou obcí, která nabízí veškerou občanskou vybavenost, a přitom si zachovává svůj venkovský šarm. Blízkost Jizerských hor poskytuje nespočet možností pro turistiku, cyklistiku a zimní sporty.

Tento rodinný dům je více než jen nemovitost – je to místo, kde můžete vytvořit domov plný lásky, radosti a vzpomínek. Přijďte se přesvědčit sami a nechte se okouzlit jeho jedinečnou atmosférou.

Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, pomoc se zajištěním financování, pojištění nemovitosti i domácnosti, přepisy energií. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106933.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
135 m²
Plocha pozemku:
674 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Garáž:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106933
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
4 772 250 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI