1669 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej rodinného domu, 80 m²

Polerady 130, Polerady
Rezervováno

Perfektní rodinný dům s oázou klidu v Poleradech, Praha - východ.
Kompaktní dům se zahradou nedaleko od Prahy za cenu menšího bytu v Praze.

Hledáte místo, kde se můžete každý den probouzet s pocitem klidu a útulnosti? Místo, kde si můžete užít svou ranní kávu v zimní zahradě bez ohledu na počasí nebo kde si můžete v poklidu číst svou oblíbenou knihu? Pokud byla vaše odpověď ANO, pak máme pro vás ideální domov!

Představujeme vám nádhernou novostavbu rodinného domu 4kk s užitnou plochou 80 m², který se nachází v malebné obci Polerady, pouhých 20 minut jízdy od Prahy-Letňan a jen 8 minut od historického města Brandýs nad Labem. Tento dům nabízí nejen moderní a pečlivě navržený interiér, ale i klid a soukromí, které si zasloužíte.

Při vstupu do domu vás uvítá prostorná hala (8,50m2) s velkorysou vestavěnou skříní a zrcadlem, kterou ocení každá rodina. Přízemí dále zahrnuje obývací pokoj (20,38m2) s připraveným místem pro krb či krbová kamna, který se stane srdcem vašeho domova, a moderní kuchyň (10,21m2), která splní všechny vaše kulinářské sny. Nachází se zde i praktická toaleta.

V patře naleznete koupelnu s vanou, ideální pro relaxaci po dlouhém dni, hlavní ložnici (12,06m2) a dvě další místnosti, které můžete přizpůsobit vašim potřebám – ať už jako dětský pokoj, pracovnu, nebo prostor pro hosty. Jedna místnost o výměře 9,3m2 a druhá 8,05m2.

Jednou z největších předností tohoto domu je krásná udržovaná zahrada a nově zbudovaná zimní zahrada s posezením, kde můžete relaxovat po celý rok. Ať už pořádáte letní grilování s přáteli nebo si užíváte klidného odpoledne s knihou, tato zahrada vám poskytne vše, co potřebujete. Navíc je zde i praktický zahradní domek pro uskladnění nářadí a techniky.

Dům se nachází na konci slepé ulice, což zaručuje maximální soukromí a bezpečí. Vaše děti si mohou hrát na blízkém dětském hřišti, zatímco vy budete mít klid na své záležitosti. V obci najdete obchod s potravinami, vyhlášené řeznictví a brzy také malou pekárnu, stejně jako např. box Zásilkovny pro vaše pohodlí.

Cestování nebude problém – 5 minut od domu je autobusová zastávka s pravidelnými (co 20 min.) spoji do Letňan. A pokud chcete v létě relaxovat u vody, za 20 minut jízdy autem můžete být na oblíbeném jezeře v Konětopech.
Sama malebná a dynamicky se rozvíjející obec Polerady je obklopena krásnou přírodou.

Koupi lze financovat jednoduše hypotékou.
Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře!
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.

Zaujala vás tato nabídka? Chcete nasát atmosféru Polerad a klid tohoto jedinečného místa? Neváhejte nás kontaktovat, prohlídky jsou možné i o víkendu. Přijďte objevit místo, které rádi brzy nazvete domovem. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106937.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
80 m²
Plocha pozemku:
219 m²
Plocha zahrady:
124 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Řadový
Typ domu:
Patrový
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106937
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI