1669 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
25 fotografií

Prodej bytu 3+1, 62 m²

Čsl. armády 1708/11, Šumperk
3 190 000 Kč (za nemovitost)

Hledáte bydlení v Šumperku na dobré adrese? Chcete se ihned nastěhovat a nic neřešit? Řekli jste si dvakrát ano? Tak se podívejte na nabídku níže!

Nabízíme k prodeji pěkný prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, který se nachází ve 4.NP cihlového domu na ulici ČSA v Šumperku. Byt má výměru 62 m2 a je vhodný pro mladý pár nebo pro toho, kdo hledá takzvaně stylovku. Téměř v celém bytě jsou zachovalé parkety, které bytu dodávají ten správný šmrnc. Dominantou je obývací pokoj o výměře 19 m2, ze kterého se dále dostaneme na balkón. Ten ocení zejména ti, kteří rádi sledují dění okolo sebe. Z balkónu je totiž výhled do širokého okolí. Kuchyně je menší, prostor však zde je jak na lednici, tak i myčku. Dále se v bytě nachází velká koupelna, kde najdeme sprchový kout, toaletu a nezvykle také bidet. Ti co mají rádi teplo od noh, tak jistě ocení elektrické podlahové topení. Prostorná je i ložnice, kde je místo jak na velkou postel, tak je zde i dostatek úložného prostoru v podobě vestavěných skříní. Orientace pokojů je na jihovýchod.

V bytě je již elektřina v mědi, kromě stropních svítidel a rozvody vody v plastu. Okna jsou plastová. Na domě je nová zateplená střecha a výhledově je v plánu rekontrukce stoupaček. Měsíční náklady na bydlení se pohybují okolo 7.000 Kč.

K bytu patří prostorný sklep, který si mohou pánové předělat třeba na dílnu. V domě se nachází také společná sušárná/kolárna. V okolí domu najdeme veškerou občanskou vybavenost. Z bytu je to jen pár kroků do centra města Šumperka. Do 5 minut dojdete přímo na Hlavní třídu. Za pohodovými večery v restauraci či baru tedy nemusíte cestovat daleko. Pokud vás nabídka zaujala, zavolejte mi a domluvíme společnou prohlídku. V rámci naší společnosti vám zdarma zajistíme schůzku s náším finančním poradcem, který pro vás vybere nejvýhodnější variantu úvěru. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106947.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+1
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
62 m²
Umístění v objektu:
4. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
2 m²
Sklep:
6 m²
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106947
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
3 190 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI