1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
20 fotografií

Pronájem bytu 1+kk, 26 m²

Nádražní 2067/49, České Budějovice 6, České Budějovice
14 000 Kč (za měsíc)
Měsíční nájemné. Cena je uvedena bez záloh na energie a provize RK (RP činí 18.150 Kč vč. 21% DPH). Vratná kauce činí 28.000,-Kč.

Exkluzivně nabízíme k pronájmu garsonku o celkové užitné ploše 32,7m2 v novém zděném designovém bytovém domě s výtahem v ulici Nádražní v Českých Budějovicích. Byt je dobře dispozičně řešený a skládá se ze zádveří (2,3m2), kam se pohodlně vejde botník i věšák pro návštěvy. Dále se odtud dostaneme do koupelny s sprchovým koutem a WC (3,5m2). Ze zádveří se též dostaneme do pokoje s kuchyňským koutem (16,5m2). Z obýváku můžeme jít na balkon (8,6m2). Nedílnou součástí je i sklep (1,1m2) v přízemí domu. Byt je vybaven chytrou domácností, například kamerovým zvonkem. Bytový dům nabízí i společnou zahradu, která je v centru města výhodou pro klidný relax. Byt se nachází v bezprostřední blízkosti centra města České Budějovice. Veškeré služby občanské vybavenosti, jako je škola, školka, MHD a další, jsou tak přímo na dosah ruky. V těsné blízkosti je například OC Mercury nebo velmi oblíbená Lannova třída, kde naleznete spoustu obchodů i služeb.
Byt se pronajímá s novou kuchyní plně vybavenou, dále je k dispozici pračka, další vybavení není k dispozici. Pronájem bytu je podmíněn bez domácích mazlíčků. Nájemné bylo stanoveno na 14.000,- měsíčně plus režie 3500,- (zálohy na energie, fond oprav).
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106961.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
1+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
26 m²
Umístění v objektu:
2. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
9 m²
Sklep:
1 m²
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N106961
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.