1681 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
22 fotografií

Prodej bytu 4+kk, 176 m²

Skřivanova 336/6, Ponava, Brno
23 990 000 Kč (za nemovitost)
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK a právních služeb.

Exkluzivně nabízíme luxusní, klimatizovaný a nadstandardně prostorný mezonetový byt o dispozici 4+kk s otevřenou pracovnou na galerii, 2 koupelnami, 2 šatnami a komorou v klidné části, přitom samém srdci Brna. K příslušenství bytu o celkové přibližné ploše 202 m2 patří prostorná garáž (24 m2) a terasa (23 m2) s krásným výhledem na Lužánecký park a velkou část Brna a sklep. kóje (2 m2).
Bytová jednotka se nachází ve 4. a 5. patře cihlového domu s výtahem.
Nadstandardně zařízený byt s použitím nejkvalitnějších materiálů zůstává zájemci kompletně vybavený.

Ve vstupním podlaží do bytu se nachází prostorná chodba propojující všechny místnosti. Dominantou tohoto patra je velkolepý obývací pokoj s jídelním koutem, navazující na kuchyňský kout. Kuchyňská linka je vyrobena na zakázku a vybavena prémiovou řadou kuchyňských spotřebičů značky Siemens – plynová varná deska s 5 hořáky, digestoř, pečící trouba, mikrovlnná trouba, myčka, zájemci pak zůstane k dispozici americká lednice s výrobníkem ledu a filtrem na vodu značky Whirpool.
V tomto podlaží je dále opravdu prostorná ložnice, spodní koupelna vybavená vanou, WC a bidetem, spodní šatna a komora.

Po designových schodech se z centrální chodby dostanete do horního patra na galerii, kde se nachází pracovna vhodná nejen k práci, ale i relaxaci. Kromě chodby je v tomto patře k dispozici pokoj nyní sloužící jako pokoj pro hosty, dětský pokoj, horní koupelna vybavena sprchovým koutem i WC a horní šatna.

Z chodby je vstup na terasu s velkolepým výhledem do okolí. Terasa je vybavena dřevěnou podlahou ze sibiřského modřínu, elektricky ovládanou pergolou Futurol, funkční solární sprchou a značkovým ratanovým nábytkem Nünning.

K vytápění bytu slouží nový plynový kotel, v obývacím pokoji jsou krbová kamna. Klimatizacemi značky LG jsou vybaveny všechny obytné místnosti.
Nespornou výhodou jsou nízké měsíční náklady spojené s užíváním bytu.

Do dálkově ovládané nadstandardně prostorné garáže se Vám kromě luxusního automobilu vlezou další 2 motocykly, sada zimních kol, jízdní kola a další potřebné sportovní vybavení. Sklepní kóje (cca 3 m2) pak už jen kompletuje maximum příslušenství bytu.

Z kompletní revitalizace bytového domu můžeme zmínit fasádu, střechu, výtah, stupačky, společnou elektřinu, sklepy i balkony.

Lokalita bytu je v jedné z nejlukrativnějších částí centru města - Ponava, městská část Brno – Královo Pole. Samozřejmostí je kompletní infrastruktura v blízkém okolí.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním Vám rádi pomůžeme prostřednictvím našich hypotečních specialistů. Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce, na které nejlépe posoudíte, zda je tento luxusní a kompletně vybavený byt vhodný právě pro Vás či Vaši rodinu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106967.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
4+kk
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Užitná plocha:
176 m²
Umístění v objektu:
5. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
ANO
Sklep:
ANO
Garáž:
1
Parkovací místo:
1
Terasa:
23 m²
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N106967
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
23 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI