1660 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej komerčního objektu Ubytování, 1 479 m²

Nejdek 36, Bernov, Nejdek
19 900 000 Kč (za nemovitost)

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji ubytovací resort Bernov Zátiší, který se nachází v Krušných horách, u města Nejdek. Vzdálený 20 km od Karlových Varů, 25 km od Božího Daru a 16 km od lyžařského areálu Plešivec. Objekt je členěn: hlavní ubytovací budova (4 podlaží), prostorná krytá svatební pergola, 5x chatka, kryté posezení s grilem, parkoviště, okolní pozemky. Celková výměra pozemků činí 25 347 m2.
Hlavní ubytovací budova, zastavěná plocha 360 m2:
Suterén – vchod z parkoviště, wellness (sauna a bazének), sklad/ úschovna a kol, fitness sál, bar s posezením.
Přízemí – hlavní vchod, zadní vchod, restaurace, kuchyně, sociální zařízení, recepce, rozvodna, byt správce o velikosti 2+kk, kotelna.
1.patro – 7 zařízených pokojů se sociálním zařízením (koupelna s vanou, samostatná toaleta), 2x sociální zařízení (sprchy, toalety, umyvadla, umyvadlo pro děti) sloužící pro ubytování v podkroví.
Podkroví se střešními okny – 2x zařízené otevřené ložnice (sociální zařízení v 1. patře), v každé ložnici lze ubytovat až 10 osob, komora.
5x chatka, zastavěná plocha chatky je 30 m2: v každé chatce je v přízemí společenská místnost s rozkládacím gaučem (přistýlka pro 2), jídelním stolem, krbem a kuchyňkou. Kuchyňka je vybavena lednicí, vařičem, rychlovarnou konvicí a základním nádobím. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Chatka má velký balkón s výhledem do údolí. V podkroví je pak umístěna ložnice se čtyřmi lůžky. V chatce je možné topit buď elektrickým přímotopem nebo krbem, u kterých je nutná rekonstrukce.
Svatební pergola, zastavěná plocha 115 m2: dřevěné trámoví, které je kryto průhlednými bočnicemi z PVC, střecha z polykarbonátových desek. Prostorná pergola s výhledem do údolí je umístěna před hlavní budovou na prosluněné terase a pojme až 80 svatebčanů a je připravena na obřad, svatební hostinu či další společenské akce.
Krytý altán s posezení a grilem, zastavěná plocha 82 m2: dřevěné trámoví, které je opět kryto průhlednými bočnicemi z PVC, střecha plechová. Využíváno pro soukromé oslavy, svatby nebo rodinná setkání. Altán je vybaven vodou, elektřinou i plynem. Je zde přibližně 30 míst u otevřeného krbu s výhledem do lesa. Pro chladnější večery lze nainstalovat infra topení, lze využívat příjemně za každého počasí.
Areál je napojen na elektřinu, odkanalizování je do septiku. Voda je čerpána z vrtané studny a je vy užívána potoční voda, která je napojena na pískovou filtraci. Topení je zajištěno kotlem na LTO z roku 2018, nádrže uvnitř areálu.
Areál je obklopen okolními travnatými nebo lesnatými pozemky, které zajišťují celému místu patřičný klid a soukromí. Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost díky strategické poloze a širokým možnostem využití. Na zvážení stojí i investice do přestavby hlavní budovy na apartmánové bydlení. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107001.

Typ zakázky:
Prodej
Typ nemovitosti:
Komerční
Užitná plocha:
1 479 m²
Plocha pozemku:
25 m²
Stav objektu:
Velmi dobrý
Energ. nár. budovy:
D - Méně úsporná
ID zakázky:
N107001
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
19 900 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací