1669 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
18 fotografií

Prodej rodinného domu, 130 m²

Pražská 15/45, Minice, Kralupy nad Vltavou
Cena na vyžádání

Pokud uvažujete, že je lepší jezdit 20 minut autem do Prahy, nebo 30 minut vlakem, než bydlet v paneláku na velkém sídlišti, je tato nabídka určena Vám.
Původní dům z padesátých let, který bych výrazně rozšířen, stojí na skalnatém podloží, takže v domě nenajdete jedinou prasklinku. Ve skále je dokonce na pozemku vyhlouben krátký tunel, ve kterém se schovávali původní majitelé za války.
Oproti současné dispozici je možné dům výrazně zvětšit o několik místností zezadu a také půdní vestavbou. Lze dokonce vytvořit 2 samostatné vchody ze dvou různých ulic, rozdělit dům na dvě jednotky atd. Doporučujeme i jednání s městským úřadem o možnost odkoupení dalšího pozemku, který sousedí.
Současný majitel provedl částečnou rekonstrukci interiérů. Dům je suchý, téměř celý podsklepený s vlastní studnou. Aktuálně je řešen jako 5+1+půda+sklep. V prvním nadzemním podlaží je chodba, sociální zázemí, 2 místnosti s možností kuchyňského koutu, vchod do sklepa a do patra. V druhém podlaží jsou 3 místnosti s přípravou pro kuchyňský kout a možnosti rozšíření o další sociální zázemí. V chodbě druhého podlaží je i vstup na velkou půdu. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem umístěným ve sklepě, vodu lze ohřívat různě. Dům je napojen na kanalizaci a je zde zavedena elektřina 230 i 380. Vjezd na pozemek je z hlavní ulice, ale je možné udělat vstup ze zadní ulice u kostela. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107014.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
130 m²
Plocha pozemku:
380 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107014
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI