1669 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
11 fotografií

Prodej bytu 1+1, 49 m²

Budivojova 1513/21, České Budějovice 3, České Budějovice
Rezervováno

Ideální investiční příležitost na Pražském předměstí
Nabízím k prodeji panelový byt 1+1 o celkové ploše 49 m² v osobním vlastnictví, který se nachází v oblíbené a žádané lokalitě Pražského předměstí v Českých Budějovicích. Tento byt je situován v 8. patře panelového domu a je v původním stavu, což představuje ideální příležitost pro rekonstrukci podle vašich představ.

Původní stav s velkým potenciálem:

Byt je v původním stavu, což vám umožňuje realizovat své vlastní nápady a přetvořit prostor dle svého vkusu a potřeb. V bytě se nachází prostorná předsíň (8,54m2), která nabízí dostatek úložného prostoru, dále komora (2,62m2), kterou lze využít jako praktický úložný prostor, a obývací místnost (18,94m2), která může sloužit jako ložnice i obývací pokoj. Kuchyňská místnost (14,67m2) je dostatečně velká a nabízí prostor pro jídelní kout. Součástí bytu je také koupelna (2,56m2) a samostatné WC (0,97m2).

Úžasný výhled a balkon:

K bytu náleží balkon (3,45m2), který poskytuje krásný výhled na okolní krajinu a město. Tento výhled vás uchvátí a umožní vám relaxovat v soukromí vašeho domova. Balkon je také skvělým místem pro pěstování květin nebo bylinek.

Vynikající lokalita a dostupnost:

Pražské předměstí je jednou z nejvyhledávanějších lokalit v Českých Budějovicích díky své výborné občanské vybavenosti a skvělé dopravní dostupnosti. V okolí najdete školy, školky, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a další služby, které vám zpříjemní každodenní život. Blízkost centra města vám zajistí rychlý přístup k veškerým potřebným službám a zábavě.

Investiční příležitost:

Byt je v současné době pronajatý spolehlivým nájemníkem, který by rád setrval i nadále. Tato skutečnost z něj činí ideální investiční příležitost, kdy můžete začít vydělávat ihned po koupi. Náklady náklady na společné hospodářství domu činí 2000,- Kč.

Cena nemovitosti:

Cena této nemovitosti činí 2.921.000,- Kč. Jedná se o atraktivní nabídku, která se může stát výborným základem pro vaši budoucí investici.

Pokud hledáte byt s potenciálem, skvělou lokalitou a možností výnosné investice, neváhejte mne kontaktovat. Ráda Vám poskytnu více informací a domluvíme si případnou prohlídku tohoto bytu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107052.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
1+1
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Užitná plocha:
49 m²
Umístění v objektu:
8. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
ANO
Sklep:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107052
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
PODOBNÉ NEMOVITOSTI