1669 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
37 fotografií

Prodej bytu 3+1, 90 m²

Jiráskova 974, Zelené Předměstí, Pardubice
7 990 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme Vám elegantní, ve spolupráci s architektem zrekonstruovaný byt 3+1 o velikosti 80,76 m². Byt se nachází v cihlovém bytovém domě v centru Pardubic v ulici Jiráskova. Byt je umístěný v 3.NP. Prošel kompletní rekonstrukcí a díky spolupráci s architektem Vám nabídne promyšlené uspořádání a propracované detaily, které Vám zpříjemní bydlení. Interiér je moderně zařízený s důrazem na komfort a praktičnost. Uspořádání bytu je následující. Předsíň, chodba s šatnou a pracovnou 14 m², dva dětské pokoje 12,5 a 9 m², koupelna 5,3 m², toaleta 1,2 m², kuchyň 14,6 m², technická místnost 1,7 m², obývací pokoj 14,7 m², ložnice 6,3 m². Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály. Kuchyňská linka od firmy HANÁK nabízí zabudované kvalitní spotřebiče značky BOSCH. Koupelna je moderně zařízena s vanou a sprchovým koutem a dvěma umyvadly. Byt je vytápěný plynovým turbo kotlem Vailand ecoTEC plus 24 kW. Na chodbě a v koupelně je elektrické podlahové vytápění. Podlahy bytu jsou rozdělené do tří typů. Parkety, keramická dlažba a lino. Interiérové dveře jsou magnetické v dřevěném dekoru se skrytými panty. V bytě je dostatek úložného prostoru, dále je možnost využít prostor ve sklepě, který má 9,07 m². V bytě je strukturovaná kabeláž na eternet a vysokorychlostní internet. Bytový dům prošel částečnou revitalizací a je zde nová střecha, okna, stoupačky a nové sklepy.
V případě zájmu můžete zahradničit a relaxovat na společném dvorku. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti od bytu a budete si tak moct vychutnat bydlení v centru velkoměsta.
V případě potřeby Vám umíme zajistit nejvýhodnější financování na trhu. Těšíme se na prohlídce naviděnou. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107109.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+1
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Užitná plocha:
90 m²
Umístění v objektu:
3. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
10 m²
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107109
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
7 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI