1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
28 fotografií

Prodej rodinného domu, 170 m²

Nerudova, Kostelec nad Černými lesy
14 680 000 Kč (za nemovitost)
cena již zahrnuje služby RK.

Prodej nadstandardního RD 4+kk, 170 m2, Kostelec na Černými Lesy, okr. Praha-východ. Tento stoletý dům prošel v roce 2019 velkorysou rekonstrukcí, a to za použití moderních technologií a kvalitních materiálů. Přesto, a právě proto, má celý dům stále svou krásnou energii, a i nadále nese odkaz první poloviny minulého století. Za zmínku stojí například základy domu odvětrávané systémem Gutta Drytec, dřevěné podlahy Haro, zakázková výroba všech dveří i oken, izolační vata Isover Unirol Profi v podkroví, zateplená fasáda systémem Weber Silikon s grafitovým polystyrenem, střešní keramické tašky značky Creaton, příplatková střešní okna Fakro a mnoho dalšího.
V přízemí domu se nachází prostorný, téměř padesátimetrový obývací pokoj spojený s kuchyní, která je zařízena dobově laděnými spotřebiči značky Gorenje. Z obývací části lze vstupovat na zahradu francouzským oknem. Atmosféru této části domu dokreslují kachlová kamna Hein s akumulačními kameny. V přízemí domu je dále k dispozici předsíň, ložnice a koupelna ve stylu Art Deco, zařízená předměty Roca Carmen.
V podkroví jsou dokončené dvě ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Dále lze využít atrium, ve kterém lze vybudovat úložné prostory či pracovnu.
Dům je podsklepen, pěkným, čistým a suchým sklepem. Vytápění domu řešeno elektrickým kotlem. Zahrada je udržovaná, rovinatá, obdélníkového tvaru. Je osazena ovocnými stromy a skýtá dostatečné soukromí v návaznosti na okolní zástavbu.
Krásné bydlení v domě s atmosférou, kterému byla věnována maximální péče. Pro více informací o této neobvyklé nabídce kontaktujte makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107157.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Užitná plocha:
170 m²
Plocha pozemku:
766 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107157
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
14 680 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI