1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
20 fotografií

Prodej bytu 2+1, 52 m²

Pod Senovou 2672/20, Šumperk
1 990 000 Kč (za nemovitost)

Chcete žít nedaleko centra, ale zároveň si užívat klidné prostředí v blízkosti přírody? Hledáte investiční příležitost? Tak tento byt je pro vás ideální volbou!

Nabízíme k prodeji byt 2+1 o výměře 54 m², který se nachází v 7. patře revitalizovaného panelového domu s výtahem na ulici Pod Senovou. Jedná se o družstevní byt, který je možno převést do vlastnictví osobního. Anuita je již doplacena. Byt je v původním zachovalém stavu. Je orientován na jihozápad, což zajišťuje dostatek denního světla. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, ložnici, samostatnou kuchyň a koupelnu s toaletou. Z ložnice se dále dostaneme na zasklenou lodžii, ze které jsou přenádherné výhledy do okolní přírody. Naopak z kuchyně je vidět na velkou část Šumperka a dokonce až na Jeseníky. V bytě nechybí ani úložné prostory. Na chodbě najdeme prostornou komoru. Příslušenství bytu tvoří sklepní kóje.

V bytě je původní umakartové jádro, rozvody vody a elektřiny jsou také v původním stavu. Vaření je zajištěno plynovým sporákem, vytápění je řešeno dálkovým rozvodem tepla. Byt vyniká velmi nízkými provozními náklady, které se měsíčně pohybují okolo 3.500 Kč včetně záloh na elektřinu.

Panelový dům prošel částečnou revitalizací – jsou zde plastová okna, fasáda i zateplení. Parkování je možné hned před domem. V blízkosti bytu najdeme veškerou občanskou vybavenost a pokud rádi chodíte na procházky do přírody, tak tady se vám bude líbit! Nedaleko bytu najdete lesy a rozhlednu Háj.

Pokud vás tato nabídka oslovila, neváhejte nás kontaktovat a domluvíme se na prohlídce bytu. Rádi vám také zdarma pomůžeme s vyřízením hypotečního úvěru, přičemž naši finanční poradci vám připraví řešení přesně na míru Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107187.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
2+1
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
52 m²
Umístění v objektu:
7. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Družstevní
Sklep:
1 m²
Lodžie:
4 m²
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107187
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
1 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI