1672 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
15 fotografií

Pronájem bytu 2+kk, 36 m²

Prokopa Holého 2042, Slaný
14 000 Kč (za měsíc)
Nájemné 14.000 Kč /měsíčně, poplatky 3.200 Kč + elektřina převod na nájemníka, kauce 28.000 Kč, provize realitní kanceláři 14.000 Kč.

Exkluzivně vám představuji nabídku pronájmu bytu o dispozici 2+KK, která se nachází v novostavbě nízkoenergetického bytového domu. Byt o celkové užitné ploše 36,30 m2 se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží bytového domu. Okna bytu jsou orientována na východní stranu domu. Dispozičně je byt řešen vstupní předsíní, která je vybavena vestavěnou skříní, pračkou, šatním věšákem a zrcadlem. Z chodby je vstup do koupelny s toaletou, ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena kombinovaným sporákem, odsavačem par malou lednicí a mikrovlnou troubou. Z obývacího pokoje je vstup na balkón s výhledem do okolí. K bytu dále náleží sklepní kóje a venkovní parkovací stání.
V okolí domu se nachází několik dětských hřišť, spoustu zeleně a několik obchodů. Město Slaný má skvělou občanskou vybavenost, je zde několik mateřských i základních škol, gymnázium, střední školy i nemocnice. V centru města se nachází řada obchodů, restaurace, supermarkety a je zde celá řada možností kulturního vyžití. O vaše sportovní aktivity se postarají městské sportovní areály. V docházkové vzdálenosti do 7 minut je autobusová zastávka MHD i PID se skvělým spojením do Prahy, Kladna i dalších okolních obcí. Autem jste na okraji Prahy po dálnici D7 za necelých 20 minut.
Nájemné 14.000 Kč /měsíčně, poplatky 3.200 Kč + elektřina převod na nájemníka, kauce 28.000 Kč, provize realitní kanceláři 14.000 Kč.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107218.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
36 m²
Umístění v objektu:
4. podlaží
Druh objektu:
Dřevěná
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
3 m²
Sklep:
2 m²
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N107218
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.