1672 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
24 fotografií

Pronájem bytu 3+kk, 98 m²

J. K. Tyla 315, Vrchlabí
20 000 Kč (za měsíc)
+ 5000 Kč poplatky včetně připojení k internetu

Pronájem krásného bytu 3+kk s dvěma koupelnami o velikosti 98 m² v centru Vrchlabí
Adresa: J. K. Tyla 315, 54301 Vrchlabí

Vážení zájemci o pronájem, představujeme Vám exkluzivní nabidku pronájmu luxusního bytu 3+kk s užitnou plochou 98 m², který se nachází v žádané lokalitě centra města Vrchlabí. Tento prostorný a moderní byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s moderním vybavením a vysokým standardem. Byt se pyšní nejen svou prostorností a funkcionalitou, ale také dvěma plně vybavenými koupelnami, což zaručuje dostatečné soukromí a pohodlí pro všechny jeho obyvatele.

Interiér bytu je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí. Podlahové vytápění a trojskla ve všech oknech zajistí vysokou úroveň tepelného komfortu a zároveň výrazně sníží energetické náklady.

Dispozice bytu: Byt má 2 patra a skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, dvou koupelen - jedné z vanou a druhé se sprchovým koutem, a samostatného WC. Moderní kuchyň je plně vybavena kvalitními spotřebiči včetně myčky nádobí, lednice s mrazákem, varné desky a trouby.

Lokalita je bezkonkurenční - v blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (školy, školky, obchody, restaurace, kavárny, park atd.). Měsíční nájem je stanoven na příjemných25 000Kč, což je vzhledem k nabízené kvalitě a lokalitě velmi příznivá cena. K dispozici je také parkování zdarma u domu. Provize RK je jeden nájem + DPH.

Pokud hledáte bydlení, které splní Vaše nároky na kvalitu, design a lokalitu, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tento byt může být Vaším novým domovem, kde zažijete pohodlí a luxus každý den. Těšíme se na Vaši odpověď a věříme, že Vás naše nabídka osloví. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107225.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
98 m²
Umístění v objektu:
2. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107225
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.