1671 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
18 fotografií

Pronájem bytu 3+kk, 85 m²

Baranova 2869/35, Žižkov, Praha
35 000 Kč (za měsíc)
+ 2.878,- Kč/měs. poplatky, přepis EL na nájemce.

Hledáte nadstandardní bydlení v srdci Prahy? Nabízíme k pronájmu moderní byt o dispozici 3+kk, který vás nadchne svou praktičností, prostorem a vybavením. Tento velmi světlý byt o podlahové ploše 84,7 m² se nachází ve 3. nadzemním podlaží novostavby z roku 2013, situované v oblíbené lokalitě pražského Žižkova, ulice Baranova.
Byt je plně zařízený v moderním stylu a promyšlená dispozice poskytuje pohodlí i soukromí. Kuchyňská linka je vybavena všemi spotřebiči, v koupelně k dispozici pračka a sušička. Každá z místností je navíc vybavena klimatizací pro váš komfort v horkých letních dnech. Samozřejmostí jsou bezpečnostní vstupní dveře a praktické úložné prostory. K bytu náleží garážové stání, které je součástí pronájmu.
Dům disponuje výtahem a díky své poloze nabízí skvělou dostupnost do centra města, stejně jako blízkost veškeré občanské vybavenosti – restaurace, kavárny, obchody a parky jsou na dosah ruky.
Tento byt je ideální volbou pro ty, kdo hledají nadčasové a pohodlné bydlení v jedné z nejoblíbenějších pražských čtvrtí.
Při podpisu nájemní smlouvy se hradí vratná kauce 50.000,- Kč a první platba nájmu (vč. poplatků) 37.878. Odměna RK ve výši 35.000,- Kč + DPH při podpisu rezervační smlouvy. Nepromarněte šanci stát se součástí žižkovského života a zavolejte si pro další informace a domluvení termínu prohlídky. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107232.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
85 m²
Umístění v objektu:
4. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Garáž:
1
Parkovací místo:
ANO
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N107232
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.