1660 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
15 fotografií

Prodej pozemku Bydlení, 18 347 m²

Březová nad Svitavou, Březová nad Svitavou
22 990 000 Kč (za nemovitost)
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK a právních služeb.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 18347 m2 v obci Březová nad Svitavou, katastrální území Březová nad Svitavou. Tato nemovitost je vhodná a ideální investiční příležitost pro developerské firmy či společnosti.

Opravdu rozsáhlý, mírně svažitý pozemek obdélníkového tvaru má přibližnou délku 230 m a šířku 80 m. Nachází se na okraji obce v klidné části, napojující se na zástavbu rodinných domů. K pozemku vede obecní asfaltová cesta, veškeré inženýrské sítě jsou pak na hranici. Přímo vedle pozemku je již vybudované dětské hřiště.

Dle platného územního plánu je větší část pozemku (cca 11500 m2) vedena jako Plochy bydlení – bydlení v rodinných domech, menší část jako Plochy smíšené nezastavěného území – přírodní, zemědělské. Samozřejmostí jsou podrobné informace z ÚP pro zájemce k dispozici.

Obec Březová nad Svitavou je menší město v Pardubickém kraji s veškerou potřebnou infrastrukturou – ZŠ a MŠ, obchody, fotbalové hřiště, několik dalších sportovních i dětských hřišť, lékařské služby, restaurace a další.
Za zmínku jistě stojí perfektní dopravní dostupnost do okolních měst i obcí. Obcí prochází hlavní tah silnice Brno – Svitavy, železniční stanice Březová nad Svitavou je pak významné železniční spojení na trati Brno a Česká Třebová.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme prostřednictvím našich hypotečních specialistů. Budu se těšit na osobní setkání při prohlídce tohoto velkolepého pozemku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107261.

Typ zakázky:
Prodej
Druh pozemku:
Bydlení
Celková plocha:
18 347 m²
ID zakázky:
N107261
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
22 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací