1671 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
12 fotografií

Pronájem bytu 3+kk, 72 m²

Masarykovo náměstí 61/29, Vyškov-Město, Vyškov
13 500 Kč (za měsíc)
+ zálohy na služby a energie 4.500,-Kč + vratná kauce + provize RK

Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu byt o dispozici 3+kk a užitné ploše 72,67 m2 ve vyhledávané lokalitě v centru města Vyškov. Tento byt je umístěn ve druhém patře cihlového domu bez výtahu přímo na na Masarykově náměstí. Dům prošel rekonstrukcí – plastová okna, zateplení, nové omítky, střecha, vstupní dveře.

K dispozici je vstupní pokoj (21,12 m2), který lze např. pomocí nábytkové stěny rozdělit na samostatný pokoj a vstupní chodbu. Dále je k dispozici obývací pokoj s kuchyňským koutem (19,55 m2), velká ložnice (25,68 m2), koupelna se sprchovým koutem (4,63 m2) a samostatné WC (1,69 m2). V bytě zůstává kuchyňská linka a sporák. Vytápění je ústřední, ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel.

Převod médií je na nájemníka. Majitel upřednostňuje dlouhodobý pronájem a požaduje vratnou kauci ve výši 27.000,-Kč. Byt je volný ihned. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost, školy, školky, parky, dětská hřiště, restaurace, obchody, lékaři, možnosti a místa pro sportovní a kulturní vyžití.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z toho důvodu je uvedena třída G. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento byt vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107271.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
72 m²
Umístění v objektu:
3. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107271
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.