1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
66 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
19 fotografií

Prodej bytu 3+1, 71 m²

N. Frýda 1237/5, České Budějovice 2, České Budějovice
4 350 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme k prodeji jedinečný byt 3+1 o rozloze 71 m2 po kompletní rekonstrukci, který se nachází v ulici N. Frýda v Českých Budějovicích. Tento elegantní byt představuje ideální kombinaci moderního bydlení s veškerým potřebným komfortem a vkusným designem.

Rekonstrukcí byl kladen důraz na kvalitu, detail a moderní estetiku. Byt je vybaven vestavěným nábytkem, který splňuje náročné požadavky na praktičnost a optimální využití prostoru, čímž nabízí elegantní a funkční řešení pro každodenní úložné potřeby.

Prostorný a světlý obývací pokoj s balkonem nabízí příjemný výhled a možnost relaxace po náročném dni. Kuchyň je moderně zařízená a vybavená kvalitními spotřebiči, což usnadňuje přípravu lahodných pokrmů. Koupelna a toaleta byly při rekonstrukci modernizovány pro maximální pohodlí a estetický vzhled.

K bytu náleží také sklep, který poskytuje další úložný prostor pro sezónní vybavení či osobní věci, a je situován v přízemí domu. Nemovitost je dále vybavena výtahem, což umožňuje pohodlný přístup do bytu i v případě těžkých zavazadel či nákupů.

V rámci společných prostor domu můžete využít kvalitně udržované chodby a schodiště, což přispívá k celkovému pozitivnímu dojmu z tohoto rezidenčního bydlení.

Poloha bytu v N. Frýda je výhodná z hlediska dostupnosti občanské vybavenosti – v blízkosti se nachází školy, školky, obchody, restaurace a také možnosti pro volnočasové aktivity a sport. Skvělá dopravní dostupnost zajišťuje rychlé spojení s centrem města a okolními čtvrtěmi.

Cena této nemovitosti činí 4 350 000 Kč. Jedná se o ideální nabídku pro rodiny hledající útulné bydlení v klidné lokalitě, ale zároveň v blízkosti důležitých služeb a zařízení.

Neváhejte a domluvte si prohlídku této nemovitosti, abyste se sami přesvědčili o kvalitách a výhodách tohoto bytu. Tento byt může být právě tím pravým místem, které budete nazývat domovem.
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107281.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+1
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
71 m²
Umístění v objektu:
5. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107281
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
4 350 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI