1688 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky

Prodej bytu 3+1, 63 m²

Plzeňská 576/9, České Budějovice 3, České Budějovice
4 490 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme k prodeji útulný byt 3+1 o výměře 63 m², který se nachází v atraktivní lokalitě na adrese Plzeňská 576/9, České Budějovice. Tento byt je ideální pro rodinu nebo pár, kteří hledají pohodlné bydlení v blízkosti centra města, ale zároveň ocení klidnější okolí.

Byt se nachází v dobře udržovaném panelovém domě a nabízí funkční dispozici s prostornými a světlými místnostmi. K dispozici je obývací pokoj, kuchyně, dvě ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Byt je v dobrém stavu, ale nabízí i možnost úprav podle vašich představ.
Byt nyní nabízí dispozici 3+1, která vznikla pečlivou rekonstrukcí původního bytu 2+1, čímž byl prostor efektivně rozšířen a optimalizován pro pohodlnější bydlení.

Velkou výhodou jsou nízké měsíční náklady, které činí pouhých 4500 Kč pro dvě osoby, což přispívá k pohodlnému a ekonomickému bydlení.

Lokalita Plzeňské ulice je velmi vyhledávaná díky své výborné občanské vybavenosti a snadné dostupnosti do centra města. V docházkové vzdálenosti naleznete obchody, restaurace, lékaře, lékárny, mateřské a základní školy, stejně jako MHD zastávky, které zajišťují rychlé spojení do všech částí města.

Blízké okolí nabízí také množství zeleně a rekreačních možností. Nedaleko se nachází parky a sportovní zařízení, kde můžete trávit volný čas. Oblíbený park Stromovka je skvělým místem pro procházky, běh či piknik s rodinou. Díky své poloze vám tento byt umožní žít v příjemném prostředí s výbornou infrastrukturou, aniž byste museli čelit rušnému městskému shonu.

Tento byt představuje skvělou příležitost pro pohodlné a dostupné bydlení v srdci Českých Budějovic. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107310.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+1
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
63 m²
Umístění v objektu:
1. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Osobní
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N107310
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
4 490 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI