1688 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
27 fotografií

Prodej vily, 264 m²

Pod Homolkou 1934, Beroun-Město, Beroun
21 490 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme k prodeji moderní novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk a užitné ploše 264m² (podlahová plocha 213m²), nacházející se v klidné a atraktivní lokalitě Berouna. Tato jedinečná nemovitost kombinuje vysoký komfort bydlení, nízké provozní náklady a výbornou dostupnost do Prahy. Dům je situován na pozemku o velikosti 1 000 m², což poskytuje dostatek prostoru pro soukromí a venkovní aktivity. Nemovitost je ideální pro rodinné bydlení nebo kombinaci bydlení a podnikání.
V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj, který je propojen s moderní kuchyní vybavenou spotřebiči značky Bosch. Kuchyň byla navržena na míru a splňuje nejvyšší standardy kvality. Obytný prostor je prosvětlený a vzdušný, díky krbu nabízí příjemnou atmosféru pro rodinná setkání a je přirozeně propojený se západně orientovanou zahradou. V přízemí dále naleznete komoru, koupelnu a pracovnu se samostatným vstupem, která je ideální pro home office i podnikání.
V prvním patře domu je hlavní ložnice s vlastní koupelnou a šatnou, dva neprůchozí dětské pokoje a druhá koupelna. Součástí domu je také rozsáhlý půdní prostor, který nabízí další možnost využití pro skladování.

Dům je vybaven nejmodernějšími technologiemi, které zajišťují vysokou úroveň komfortu a bezpečnosti. Inteligentní elektroinstalace je částečně realizována a umožňuje individuální nastavení funkcí podle vašich potřeb. Například stávající systém umožňuje ovládání osvětlení, žaluzií nebo garážových vrat pomocí dálkového ovládání. Další možnosti zahrnují přípravu pro multiroom audio systém, centrální vysavač a instalaci solárních panelů.
K dispozici je prostorná garáž o velikosti 45 m² s možností využití jako dílny nebo provozovny. Garáž i venkovní brána jsou ovládány dálkově. Venkovní terasy o rozloze 47 m² (jižní) a 40 m² (západní) nabízejí dostatek prostoru pro relaxaci či společenské akce. Na další terasu o velikosti 20m2 máte přímo u hlavní ložnice v patře, kterou využijete nejen k posezení u ranní kávy.
Dům je navíc postaven z vysoce kvalitních dřevocementových tvárnic s výbornými izolačními vlastnostmi, což přispívá k velmi nízkým provozním nákladům. K vytápění domu slouží plynový kotel, přičemž ve všech místnostech, včetně koupelen, je instalováno podlahové topení. Všechna okna jsou opatřena venkovními žaluziemi, které zajišťují maximální soukromí a ochranu před slunečním teplem. Dešťová voda ze střechy a teras je odváděna do retenční nádrže o objemu 12 m³, která je která je napojena na automatický zavlažovací systém zahrady.
Okolí domu je klidné a přitom nabízí veškerou občanskou vybavenost. Přímo naproti domu se nachází základní škola, další škola i mateřská školka jsou v docházkové vzdálenosti. Beroun nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity, jako jsou návštěvy Koněpruských jeskyní, hradu Karlštejn, golfového hřiště v Berouně nebo výlety na nedalekou řeku Berounku.
Přijďte na prohlídku!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107311.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
264 m²
Plocha pozemku:
1 000 m²
Typ nemovitosti:
Vila
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N107311
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
21 490 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI