1695 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
8 fotografií

Prodej pozemku Bydlení, 504 m²

Kaplice
995 000 Kč (za nemovitost)

V dolní části města Kaplice, Jižní Čechy, v oblíbené rekreační oblasti na břehu řeky Malše, v údolí obklopeném lesem, nabízíme k prodeji výjimečný stavební pozemek k výstavbě rodinného domu k rekreačnímu bydlení. Uprostřed přírody a zároveň v blízkosti města, přímo u řeky Malše.
Jedná se o stavební pozemek p. č. 1638/31 o celkové výměre 504 m2. Cena zahrnuje možnost napojení na ČOV, možnost napojit se na stávající vrt, dále je včetně přípojky elektřiny a zahrnuje projektovou dokumentaci na výstavbu domu. Dle stavebních regulativů je zde možné postavit dvoupodlažní dům se sedlovou střechou. Zastavěná plocha pozemku je již daná základovou deskou. V případě zájmu můžeme pomoci s nabídkou malé dřevostavby s cenou od CZK 1.290.000,- o dispozici 2KK.od jihočeského dodavatele - realizace do 4 měsíců.
Pozemek nabízí ojedinělý výhled na řeku a do lesa, poskytne klid a soukromí, kdy se nacházíte uprostřed přírody s dostupností služeb občanské obslužnosti do 4 min. autem (centrum města Kaplice).
Pozemek se nachází v lokalitě na okraji chráněného území “Novohradské hory”, kde se nachází Terčino údolí, Žofínský prales, Hojná voda, rozhledna Hradiště či hrad Pořešín. Za nedalekými hranicemi Rakouska je možné navštívit Mandelstein či Nebelstein s překrásným výhledem na Novohradské a Slepičí hory. Toto území je protkané stezkami jak pro cyklisty, tak i pěší turisty. Svůj klid tu najdou i rybáři.
Zaujala Vás tato nemovitost ? Ať už pro vlastní rekreaci nebo k podnikání? Zavolejte mi, těším se prohlídky s vámi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107419.

Typ zakázky:
Prodej
Druh pozemku:
Bydlení
Celková plocha:
504 m²
Komunikace:
Asfaltová
ID zakázky:
N107419
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
995 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací