1710 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
17 fotografií

Pronájem bytu 2+kk, 47 m²

Nádražní 2067/49, České Budějovice 6, České Budějovice
15 000 Kč (za měsíc)
Měsíční nájemné. Cena je uvedena bez záloh na energie a provize RK (RP činí 18.150 Kč vč. 21% DPH). Vratná kauce činí 30.000,-Kč.

Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt o dispozici 2KK, který se nachází ve velmi žádané lokalitě Českých Budějovic – na Nádražní ulici. Byt se nachází v 3. patře (4NP) udržovaného cihlového domu s výtahem. Byt o velikosti 52 m2 je dobře dispozičně řešený a skládá se ze zádveří (8,4m2), kam se pohodlně vejde botník i věšák pro návštěvy. Dále se odtud dostaneme do koupelny s vanou a WC (6,1m2). Ze zádveří se též dostaneme do prosvětlené ložnice (12,3m2) a obýváku s kuchyňským koutem (19,5m2). Z pokoje i obýváku můžeme jít na lodžii (5,5m2), kde si vychutnáte snídani při východu slunce. K bytu patří také sklepní kóje a dvě parkovací stání, která jsou k jednání. Dále k bytu náleží sklepní kóje o velikosti 1,1 m2.
Byt je částečně zařízený, a to novou kuchyňskou linkou, která je moderně vybavena spotřebiči včetně sporáku, trouby, mikrovlnky, lednice a myčky. Byt je vytápěn ústředním topením, k dispozici je příprava na internetové připojení.
Byt se nachází v centru města na Nádražní ulice, jen pár minut pěšky od centra města. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace a také autobusovou zastávku. Výhodou je blízkost hlavního vlakového a autobusového nádraží.
Nájemné činí 15.000,- měsíčně, jedno parkovací místo je za 1.500,- měsíčně, úhrada režie je vypočtena na 2.524, - (zálohy na energie, voda), elektriku si budoucí nájemce přepisuje na své jméno a předpokládaná záloha je 1.000, -. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů je splatná při podpisu nájemní smlouvy.
Byt je volný k nastěhování ihned. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem a nekuřáky. Domácí mazlíčci po domluvě. Pokud hledáte útulné a klidné bydlení v srdci Českých Budějovic, neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107442.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
47 m²
Umístění v objektu:
4. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
1 m²
Lodžie:
5 m²
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N107442
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.