1719 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
75 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
28 fotografií

Prodej bytu 3+kk, 102 m²

Mezi vodami 2349/47, Modřany, Praha
12 790 000 Kč (za nemovitost)

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme nadstandardně vybavený světlý designový byt, který se nachází v novostavbě residence Zahálka v jedinečné a klidné lokalitě Praha 4 – Modřany, vedle golfového hřiště a stezky podél vody. Byt 3+kk o celkové ploše 95 m2 s terasou a krásným výhledem do okolí.
Ideální dispoziční řešení bytové jednotky nabízí obývací pokoj, ložnice,dětský pokoj, koupelna s vanou a wc, samostatná toaleta, prostorná předsíň s vestavěnou skříní. Pro relaxaci a společenská setkání je k dispozici terasa, na kterou je vchod z obývacího pokoje i ložnice. Terasa je vybavena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Bezpečnost a komfort zajišťují bezpečnostní dveře, dřevěná dubová podlaha s výbornými tepelnými vlastnostmi a rekuperační systém. Energetická náročnost budovy je B a byt má celkově velmi nízké náklady.
K bytu dále náleží sklepní kóje a garážové stání. Ve společných prostorách je k dispozici velká kolárna se sprchou s přímým vstupem na stezku.
Lokalita přímo u golfového hřiště a nábřeží Vltavy nabízí pohodlnou dostupnost do centra tramvají nebo vlakem, dobrou občanskou vybavenost a četné možnosti sportovního vyžití i aktivní relaxace v přírodě – v těsné blízkosti je oblíbená fitness dráha podél Vltavy, cyklostezka, golfové hřiště nebo turistická stezka v Modřanské rokli. V okolí funguje několik mateřských a základních škol, v krátké dojezdové vzdálenosti i mezinárodní škola BISP. Doporučujeme prohlídku tohoto bytu. Osobní vlastnictví s možností financovat hypotečním úvěrem, který za Vás rádi vyřídíme. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107466.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
102 m²
Umístění v objektu:
3. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Osobní
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N107466
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
12 790 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI