1688 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
25 fotografií

Prodej rodinného domu, 103 m²

Jedlová 859, Srubec
10 880 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme vám jedinečnou příležitost pořídit si rodinný dům snů v atraktivní lokalitě Jedlová 859, Srubec. Tento stylový zděný dům s dispozicí 4kk a užitnou plochou 103m2 představuje ideální místo pro život rodiny, kde se moderní design snoubí s pohodlím a funkčností.

Dům se pyšní vzdušným a pečlivě koncipovaným interiérem. Prostorný obývací pokoj spojený s jídelním koutem a moderně vybavenou kuchyní je srdcem domova, kde se rodinné chvíle proměňují v nezapomenutelné okamžiky. Kromě hlavní obytné části dům disponuje třemi útulnými ložnicemi, které poskytují dostatek soukromí a klidu pro všechny členy rodiny. Praktické uspořádání podtrhuje přítomnost spižírny a prostorné šatny, které nabízejí skvělé řešení pro úložný prostor.

Jedním z největších lákadel této nemovitosti je okrasná zahrada o výměře 396m2. Tento malý ráj byl navržen s citem pro detail a poskytuje ideální zázemí pro relaxaci i zábavu. Ranní káva na prostorné terase s výhledem na upravenou zeleň nebo večerní posezení s přáteli se nevyrovná ničemu jinému. K zázemí domu patří také zastřešené parkovací stání, které chrání váš automobil před povětrnostními vlivy.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a má zajištěn přívod obecní vody. O vytápění se stará moderní plynový kondenzační kotel, který zajišťuje nízké provozní náklady a přispívá k energetické efektivitě celé domácnosti. Tento dům je skvělou investicí do budoucnosti, pokud hledáte dlouhodobé a komfortní bydlení.

Lokalita Srubec je vyhlášená svým klidem, přitom skvělou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Blízkost přírody nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity, od procházek, turistické trasy až po cykloturistiku v okolí.

Cena této nemovitosti činí 10 880 000 Kč. Je to příležitost, která se nenaskytne každý den a proto neváhejte sjednat prohlídku a přesvědčte se o kvalitách této nemovitosti na vlastní oči. Udělejte krok k vašemu novému domovu, který splní všechny vaše představy o ideálním bydlení.
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107484.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
103 m²
Plocha pozemku:
524 m²
Plocha zahrady:
396 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Přízemní
Terasa:
ANO
Bazén:
ANO
Parkovací místo:
ANO
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N107484
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
10 880 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI