1688 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
30 fotografií

Prodej rodinného domu, 242 m²

Protivín 72, Krč, Protivín
10 980 000 Kč (za nemovitost)

**Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu ve stylu Provence - Krč u Protivína, Jižní Čechy**

Představujeme vám jedinečný rodinný dům ve stylu Provence, nacházející se v malebné obci Krč u Protivína. Tento prostorný, světlý a perfektně udržovaný dům byl zrekonstruován s použitím poctivých materiálů, s maximálním důrazem na detail a komfort. Částečně podsklepený, nabízí moderní bydlení ve spojení s venkovským šarmem.

**Interiér domu:**
Přízemí zahrnuje prostornou kuchyň o rozloze 21 m², kde je ideální prostor pro rodinné vaření a společné stolování. Navazuje na ni velký, vzdušný obývací pokoj (30,5 m²) s francouzským oknem, které otevírá výhled a vstup do krásné zahrady. Obývací pokoj disponuje krbem, což dodává prostoru teplo a atmosféru. Dále je zde elegantní koupelna o velikosti 7 m², vstupní hala (5,7 m²) a praktický zabydlený průjezd (18 m²), který nabízí různorodé využití.

V prvním patře se nacházejí tři útulné pokoje o velikostech 7,6 m², 14,2 m² a 8,6 m², ideální jako dětské pokoje, pracovna nebo pokoj pro hosty. Prostorná chodba (10,9 m²) vede do hlavní ložnice (15,5 m²), která má vlastní šatnu (8 m²) a přilehlou koupelnu (10,6 m²) vybavenou vanou i sprchovým koutem, pro dokonalý komfort.

Dům nabízí také obytné podkroví o rozloze 66,5 m² s kuchyňským koutem a toaletou, což poskytuje další prostor pro bydlení, zábavu nebo hosty.

**Exteriér:**
Okrasná zahrada je dokonalým místem pro relaxaci a rodinné setkání. Nachází se zde pergola, ideální pro letní posezení, a letní domek, který může sloužit jako zahradní útočiště či místo pro uskladnění nářadí. Zahrada je pečlivě udržována a poskytuje klidné prostředí v soukromí.

**Lokalita:**
Krč u Protivína je malebná jihočeská vesnička, která nabízí klidné venkovské bydlení v blízkosti krásné přírody. V okolí se nachází mnoho příležitostí pro turistiku, cyklistiku a relaxaci. Protivín, který je vzdálen jen několik minut jízdy, nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně škol, obchodů, lékařské péče a kulturních zařízení. Výhodou je také rychlá dostupnost do Písku a dalších měst v regionu.

Tento nadstandardní dům kombinuje komfort moderního bydlení s kouzlem venkova. Je ideální volbou pro rodiny, které hledají kvalitní domov v nádherné lokalitě plné zeleně a klidu.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107489.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
242 m²
Plocha pozemku:
432 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Řadový
Typ domu:
Patrový
Sklep:
ANO
Parkovací místo:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107489
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
10 980 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI