1695 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky

Prodej rodinného domu, 378 m²

Náměstí J. Gurreho 24, Římov
8 490 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům nacházející se v malebné obci Římov, na adrese Náměstí J. Gurreho 24. Tento dům s užitnou plochou 378 m² a celkovou plochou pozemku 956 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení nebo možnost kombinace bydlení s podnikáním.

Dům je rozdělen do 14 místností, což umožňuje flexibilní využití a úpravy podle potřeb nového majitele. V přízemí se nachází prostorná část, která byla dříve využívána jako restaurace, včetně kompletně vybavené kuchyně a baru, což otevírá příležitost pro budoucí komerční využití, nebo může být přestavěna na obytný prostor.

Dům má tři nadzemní podlaží a nabízí široké možnosti využití – nejen jako prostorné rodinné bydlení, ale i možnost vytvoření samostatných bytových jednotek. Podkroví ve třetím podlaží je připraveno k dalším úpravám a nabízí možnost vytvoření dalších obytných místností nebo apartmánů pro hosty. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci, ale k dispozici je také vlastní funkční studna, což zajišťuje soběstačnost a snížení provozních nákladů.

Zahrada o rozloze 956 m² nabízí dostatek prostoru pro odpočinek, zahradničení nebo další výstavbu. Je zde také možnost vytvoření vlastní příjezdové cesty, což zvyšuje soukromí a pohodlí. Pro zájemce o rekonstrukci je zde navíc možnost čerpání dotací, což může významně snížit náklady na modernizaci a zlepšení domu.

Římov nabízí klidné prostředí s dobrou občanskou vybaveností, včetně mateřské a základní školy, obchodů a pošty. Obec se nachází v krásné přírodní krajině, což je ideální pro rodiny, které hledají bydlení v blízkosti přírody, ale s dostupností všech nezbytných služeb.

Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorné rodinné bydlení s možností dalšího využití, ať už k podnikání nebo jako investiční příležitost. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107537.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Užitná plocha:
378 m²
Plocha pozemku:
956 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
V bloku
Typ domu:
Patrový
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N107537
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
8 490 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI