1688 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
17 fotografií

Pronájem bytu 2+kk, 59 m²

Nádražní 1474/33, Mohelnice
13 000 Kč (za měsíc)

Jste mladý pár nebo jednotlivec a hledáte moderní bydlení ve městě s dostatkem pracovních příležitostí? Tak se rozhodně koukněte na tuhle nabídku!

Nabízíme k pronájmu krásný byt o dispozici 2+kk, který se nachází v rezidenci TWINS Mohelnice ve 3.NP s výtahem na ulici Nádražní v Mohelnici. Byt se skládá z prostorné chodby, kde je dostatek úložného prostoru. Dále zde najdeme ložnici, koupelnu s vanou a sprchovým koutem. Srdcem bytu je prostorný obývací pokoj, jehož součástí je kuchyně s moderní linkou a s vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje je východ na prostorný balkón, kde můžete posedět u sklenky dobrého vína. Pokoje bytu jsou orientovány na jihovýchod. V okenicích a v balkónových dvěřích jsou instalovány sítě proti hmyzu. Velkou výhodou je parkovací stání přímo před domem za závorou, které je monitorováno kamerovým systémem. No není to super?

Nechybí ani úložné prostory v podobě sklepní kóje a také venku najdeme uzamykatelnou kolárnu. Vytápění je v bytě řešeno podlahovým topením. Ohřev vody je dálkově. Měsíční nájemné je stanoveno na 13.000 Kč. Měsíční zálohy na služby a energie jsou cca 4.600 Kč. Nájemník si na sebe přepíše elektřinu – cca 1.100 Kč. Kauce činí 26.000 Kč a provize realitní kanceláří je 13.000 Kč + DPH.

Velkým benefitem bytu je jeho poloha. V jeho okolí najdeme několik obchodů, lékárnu, poštu, bazén a další. Krom toho jsou v dochozí vzdálenosti dvě velké firmy – Siemenes a Hella. Pokud zde pracujete a hledáte bydlení, tak tohle je skvělá volba!

Byt je ihned k dispozici!

Hledáme dlouhodobého spolehlivého nájemníka!

Pokud to chceš být právě ty, tak mi zavolej a půjdeme se na to společně podívat!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107542.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
59 m²
Umístění v objektu:
3. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Balkón:
7 m²
Parkovací místo:
ANO
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N107542
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.