1688 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
5 fotografií

Pronájem bytu 1+kk, 44 m²

K. Weise 1208/12, České Budějovice 3, České Budějovice
14 000 Kč (za měsíc)
Měsíční nájemné. Cena je uvedena bez záloh na energie a provize RK (RP činí 18.150 Kč vč. 21% DPH). Vratná kauce činí 28.000,-Kč.

Hledáte ideální místo k bydlení, které kombinuje klidné prostředí s vynikající dostupností do centra města? Nabízíme vám k pronájmu světlý a útulný byt 1+1 v jedné z nejžádanějších lokalit Českých Budějovic, na ulici Karla Weise.

Byt se nachází ve velmi příjemné a klidné části města, kde můžete po rušném dni relaxovat, a přitom být jen pár minut chůze od samotného centra a nákupního střediska IGY. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost, takže máte vše, co potřebujete, doslova na dosah ruky.

Dispozice bytu je 1+1 o velikosti 44,64 m2, ideální pro jednotlivce nebo pár, byt tvoří předsíň 5,3 m2, hlavní obytná místnost 22,2 m2, kuchyně 10,3 m2, koupelna s WC 5,2m2, lodžie 1,7 m2. K bytu dále náleží sklepní kóje 10,8 m2
Nájemné je stanoveno na 14.000 Kč měsíčně, zálohy na elektriku, energie a služby jsou 3.500 Kč měsíčně. Parkování je možné na ulici.
Vybavení bytu je nová plně vybavená kuchyně, dále je byt bez vybavení. Byt je volný a připraven k nastěhování od 1.11.2024

Podmínky nájmu jsou kauce 2 měsíční nájmy (28.000 Kč) pro vaši a naši jistotu. Byt je nekuřácký, aby zůstal čistý a svěží. Domácí mazlíčci po dohodě. Minimální doba pronájmu: 1 rok (ideální pro ty, kteří plánují delší pobyt).

Tento byt je ideálním útočištěm pro ty, kteří hledají harmonii mezi klidným bydlením a snadným přístupem do centra města. Okolí nabízí nejen klidné procházky, ale i rychlou dostupnost k veškerým službám, obchodům, kavárnám a kulturním aktivitám, které nabízejí České Budějovice.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku tohoto výjimečného bytu. Přijďte se přesvědčit, že toto místo může být vaším novým domovem!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107606.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
1+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
44 m²
Umístění v objektu:
1. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
10 m²
Lodžie:
2 m²
Energ. nár. budovy:
D - Méně úsporná
ID zakázky:
N107606
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.