1688 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
15 fotografií

Pronájem bytu 2+kk, 47 m²

Nádražní 2067/49, České Budějovice 6, České Budějovice
15 000 Kč (za měsíc)
Měsíční nájemné. Cena je uvedena bez záloh na energie a provize RK (RP činí 18.150 Kč vč. 21% DPH). Vratná kauce činí 30.000,-Kč.

Hledáš stylové bydlení v centru Českých Budějovic? Máme pro tebe skvělý byt 2KK na Nádražní ulici! Ideální pro jednotlivce i pár, mladé lidi nebo studenty, kteří chtějí žít v moderním prostředí s perfektní dostupností všeho, co město nabízí. Jedná se o dlouhodobý pronájem, ideální pro ty, kdo hledají stabilní a pohodlné bydlení.

Byt 1E o celkové výměře 47,60, je dobře dispozičně řešený a skládá se ze zádveří (6.8m2), kam se pohodlně vejde botník i věšák pro návštěvy. Dále se odtud dostaneme do koupelny s vanou a WC (6,2m2). Ze zádveří se též dostaneme do prosvětlené ložnice (12m2) a obýváku s kuchyňským koutem (16,1m2). Z pokoje i obýváku můžeme jít na lodžii (5,5m2), kde si vychutnáte snídani při východu slunce. Ta je orientována do ulice Nádražní, pro odhlučnění je před lodžií instalovaná designová skleněná zástěna, která slouží i jako ochrana před prachem z ulice. Nedílnou součástí je i sklep (1,1m2) v přízemí domu.
Byt je světlý a vzdušný, je zde nová, trendy kuchyňská linka se všemi potřebnými spotřebiči, otevřený obývák s kuchyňským koutem – ideální na chill s přáteli. Ložnice s dostatkem prostoru pro pohodlné bydlení. Moderní koupelna se sprchovým koutem.
Byt se nachází v 1 patře bytového domu (2NP). Bytový dům má výtah.

Proč právě tento byt? Top lokalita – do centra to máš pár minut pěšky, MHD zastávky, vlak i autobusové nádraží doslova za rohem. Parkování přímo u domu – už žádné hledání místa! Perfektní volba pro studenty – škola i zábava jsou na dosah. Dlouhodobý pronájem – stabilní a bezstarostné bydlení.

Nájemné činí 15.000 Kč měsíčně, úhrada režie je 3.500 Kč měsíčně (energie, voda, elektrika, fond). Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů, tedy 30.000 Kč, je splatná při podpisu nájemní smlouvy.
Byt je volný k nastěhování od 1.11.2024. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem a nekuřáky. Domácí mazlíčci po domluvě

Tento byt je prostě ideální volbou, pokud hledáš moderní a pohodlné bydlení v centru dění Českých Budějovic. Bydlíš blízko všeho, co potřebuješ – kaváren, obchodů, škol i dopravního spojení!

Chceš si byt prohlédnout nebo se na něco zeptat? Ozvi se nám, těšíme se na tebe!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107637.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Velmi dobrý
Užitná plocha:
47 m²
Umístění v objektu:
1. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
1 m²
Lodžie:
5 m²
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N107637
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.