1695 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
21 fotografií

Prodej bytu 2+kk, 47 m²

V. Volfa 1301/15, České Budějovice 2, České Budějovice
3 100 000 Kč (za měsíc)

Nabízíme k prodeji byt 2+kk na adrese V. Volfa 15, České Budějovice, v družstevním vlastnictví. Byt se nachází ve výhodné lokalitě a je v původním, ale pečlivě udržovaném stavu, což vám poskytuje možnost vytvořit si bydlení přesně podle vašich představ. Díky praktickému dispozici 2+kk nabízí útulný obývací prostor spojený s kuchyňským koutem, což je ideální pro jednotlivce, páry nebo menší rodiny.

Byt je situován v klidném bytovém domě a disponuje balkonem, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní posezení. Součástí bytu je také sklep, který poskytuje dostatek místa pro uložení sezónních věcí nebo sportovního vybavení.

Velkou výhodou tohoto bytu jsou také nízké měsíční náklady, které se pohybují okolo 3.000 Kč, což činí toto bydlení finančně velmi dostupným.

Byt se nachází v žádané lokalitě s výbornou občanskou vybaveností. V docházkové vzdálenosti najdete vše, co potřebujete ke každodennímu životu: obchody, supermarkety, školy, školky, zdravotnická zařízení a poštu. V okolí jsou také restaurace, kavárny a sportovní zařízení pro volnočasové aktivity.

Dopravní dostupnost je skvělá – nedaleko se nachází zastávky městské hromadné dopravy, což zajišťuje pohodlné spojení do centra města i okolí. Pro motoristy je výhodou snadný přístup k hlavním silničním tahům.

Okolní zelené plochy a parky nabízejí příležitosti k odpočinku, procházkám nebo venkovním sportovním aktivitám. V blízkosti je také několik cyklostezek a možnost vyrazit na výlety do přírody.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a dostupné bydlení s možností přizpůsobit si ho podle vlastních představ. Klidná lokalita s veškerými službami na dosah, dobré dopravní spojení a příjemné okolí dělají z tohoto bytu skvělou příležitost pro pohodlné městské bydlení. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107638.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Užitná plocha:
47 m²
Umístění v objektu:
2. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Družstevní
Balkón:
ANO
Sklep:
ANO
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N107638
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
3 100 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI